Рецепт Їжачки в мультиварці фото

Їжачки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Їжачки подобаються дорослим і дітям, їжачки готуються простіше простого. Пропоную вам простий рецепт їжачків в мультиварці. Мультиварка зробить практично всі за вас, від вас вимагається мінімум сил і уваги.

Опис приготування:

Що таке їжачки - думаю, розповідати нікому не треба, що? Всім нам добре відомо це просте в приготуванні і смачна страва домашньої кухні. Приготувати їжачків в мультиварці ще простіше, ніж традиційним способом, так що якщо це блюдо вам подобається і у вас є мультиварка - у вас немає іншого вибору, крім як прочитати цей простий рецепт їжачків в мультиварці і використовувати його при першому ж зручному випадку.

Розповідаю, як приготувати їжачків в мультиварці:

1. Відварюємо рис в мультиварці до напівготовності. Для цього необхідно включити мультиварку, режим «Крупа». Налити воду 1, 5 склянки і висипати рис, варити 15 хвилин.

2. Остужаем рис і змішуємо з фаршем, яйцем, спеціями. Формуємо з отриманої маси колобки.

3. Включаємо мультиварку, режим «Жарко», nalivaem масло. Викладаємо «їжачки», закриваємо кришкою і смажимо 10 хвилин: 5 хвилин з одного боку і 5 хвилин з іншого боку.

4. Відкриваємо кришку, наливаємо півсклянки води і додаємо вершки, томатну пасту. При бажанні можна додати зелень. Включаємо режим «Гасіння», час 10 хвилин. Закриваємо кришкою. Отже, наше блюдо готово. Воно прекрасно поєднується зі свіжими овочами. Смачного!

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - 1 За смаком
  • Вода - 1 Склянка
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Що таке їжачки - думаю, розповідати нікому не треба, що? Всім нам добре відомо це просте в приготуванні і смачна страва домашньої кухні. Приготувати їжачків в мультиварці ще простіше, ніж традиційним способом, так що якщо це блюдо вам подобається і у вас є мультиварка - у вас немає іншого вибору, крім як прочитати цей простий рецепт їжачків в мультиварці і використовувати його при першому ж зручному випадку.

Розповідаю, як приготувати їжачків в мультиварці:

1. Відварюємо рис в мультиварці до напівготовності. Для цього необхідно включити мультиварку, режим «Крупа». Налити воду 1, 5 склянки і висипати рис, варити 15 хвилин.

2. Остужаем рис і змішуємо з фаршем, яйцем, спеціями. Формуємо з отриманої маси колобки.

3. Включаємо мультиварку, режим «Жарко», nalivaem масло. Викладаємо «їжачки», закриваємо кришкою і смажимо 10 хвилин: 5 хвилин з одного боку і 5 хвилин з іншого боку.

4. Відкриваємо кришку, наливаємо півсклянки води і додаємо вершки, томатну пасту. При бажанні можна додати зелень. Включаємо режим «Гасіння», час 10 хвилин. Закриваємо кришкою. Отже, наше блюдо готово. Воно прекрасно поєднується зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти