Їжачки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Їжачки подобаються дорослим і дітям, їжачки готуються простіше простого. Пропоную вам простий рецепт їжачків в мультиварці. Мультиварка зробить практично всі за вас, від вас вимагається мінімум сил і уваги.
Що таке їжачки - думаю, розповідати нікому не треба, що? Всім нам добре відомо це просте в приготуванні і смачна страва домашньої кухні. Приготувати їжачків в мультиварці ще простіше, ніж традиційним способом, так що якщо це блюдо вам подобається і у вас є мультиварка - у вас немає іншого вибору, крім як прочитати цей простий рецепт їжачків в мультиварці і використовувати його при першому ж зручному випадку.
Розповідаю, як приготувати їжачків в мультиварці:
1. Відварюємо рис в мультиварці до напівготовності. Для цього необхідно включити мультиварку, режим «Крупа». Налити воду 1, 5 склянки і висипати рис, варити 15 хвилин.
2. Остужаем рис і змішуємо з фаршем, яйцем, спеціями. Формуємо з отриманої маси колобки.
3. Включаємо мультиварку, режим «Жарко», nalivaem масло. Викладаємо «їжачки», закриваємо кришкою і смажимо 10 хвилин: 5 хвилин з одного боку і 5 хвилин з іншого боку.
4. Відкриваємо кришку, наливаємо півсклянки води і додаємо вершки, томатну пасту. При бажанні можна додати зелень. Включаємо режим «Гасіння», час 10 хвилин. Закриваємо кришкою. Отже, наше блюдо готово. Воно прекрасно поєднується зі свіжими овочами. Смачного!
- Фарш - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - 1 За смаком
- Вода - 1 Склянка
- Вершки - 200 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Розповідаю, як приготувати їжачків в мультиварці:
1. Відварюємо рис в мультиварці до напівготовності. Для цього необхідно включити мультиварку, режим «Крупа». Налити воду 1, 5 склянки і висипати рис, варити 15 хвилин.
2. Остужаем рис і змішуємо з фаршем, яйцем, спеціями. Формуємо з отриманої маси колобки.
3. Включаємо мультиварку, режим «Жарко», nalivaem масло. Викладаємо «їжачки», закриваємо кришкою і смажимо 10 хвилин: 5 хвилин з одного боку і 5 хвилин з іншого боку.
4. Відкриваємо кришку, наливаємо півсклянки води і додаємо вершки, томатну пасту. При бажанні можна додати зелень. Включаємо режим «Гасіння», час 10 хвилин. Закриваємо кришкою. Отже, наше блюдо готово. Воно прекрасно поєднується зі свіжими овочами. Смачного!