Рецепт М'ясо в духовці з підливою фото

М'ясо в духовці з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

М'ясо в духовці з підливою - це в першу чергу ситне і смачне блюдо. Вершкова підлива додає м'ясу дуже ніжний, незвичайний смак, тому це блюдо, від якої важко відязикатися!

Опис приготування:

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування м'яса в духовці з підливою. Готувати ми з вами будемо свинину. Приготована за цим рецептом свинина виходить дуже м'якою і ніжною за рахунок того, що досить довго гаситься в вершкової підливі. А гриби, додані в це блюдо, надають йому додатковий смак і аромат. Головне, що готування не енергозатратна і часу особливо багато не займає. Спробуйте!

  • Свинина - 600 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Вершки - 200 мілілітрів(10%)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цукор - 1 щіпка
  • Зелень - За смаком
м'ясо в духовці з підливою - фото крок 1
М'ясо промиваємо та нарізаємо шматочками не товще 1 см. Кожен шматочок солимо і перчимо, обвалюють у борошні й обсмажуємо на змащеній маслом сковороді з кожного боку по 1 хвилині.
м'ясо в духовці з підливою - фото крок 2
Поки обсмажується м'ясо, миємо й нарізаємо печериці.
м'ясо в духовці з підливою - фото крок 3
На окремій сковороді обсмажуємо порубаний півкільцями цибулю з печерицями. Солимо і перчимо.
м'ясо в духовці з підливою - фото крок 4
У форму для запікання викладаємо обсмажену свинину. Зверху посипаємо її обсмаженими грибами.
м'ясо в духовці з підливою - фото крок 5
Грошові поразки: в каструлі потрібно розтопити 2 столові ложки вершкового масла, додайте 2 столові ложки борошна і розмішайте. Влийте воду, молоко і вершки, дайте закипіти і проваріть на середньому вогні 5-8 хвилин. Додайте сіль, перець, дрібку цукру і перемішайте.
м'ясо в духовці з підливою - фото крок 6
В підливу нарізати зелень, і залити свинину з грибами. Відправляємо наше блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
м'ясо в духовці з підливою - фото крок 7
Готово!

Схожі рецепти