Рецепт М'ясо з грушами фото

М'ясо з грушами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Груша
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви ніколи не пробували ароматне м'ясо, тушковане з грушами, діжонськой гірчицею і білим вином? Тоді ви дуже багато втратили! Отже, розповідаю, як приготувати м'ясо з грушами.

Опис приготування:

Якщо діжонськой гірчиці у вас під рукою не виявилося, нічого страшного - візьміть 1:1 гірчичних зерен і порошку. Гурмани, можливо, не вважатимуть таку заміну рівноцінною, але, повірте, на смак готового блюда це ніяк не позначиться. Всі інші інгредієнти для рецепта приготування м'яса з грушами загальнодоступні і проблем доставити не повинні.

Ну що, приступимо?

Груші вимити, обсушити, вирізати серцевини і нарізати великими часточками.

Взяти в рівних частинах оливкова і вершкове масло, розігріти в сковороді з високими бортами і швидко обсмажити груші - по парі хвилин з кожного боку. Вимкнути вогонь і накрити сковорідку кришкою.

В іншій сковороді так само швидко обсмажити в оливковій олії злегка відбиті, присипані сіллю і перцем свинячі стейки. Зовні вони повинні схопитися хрусткою рум'яною скоринкою, а всередині залишитися соковитим і не до кінця просмаженими - при наколюванні виделкою виступатиме рожева рідина.

Обсмажені стейки перекласти в сковороду з грушами.

У сковороду, де обсмажувалося м'ясо, виливаємо біле вино, додаємо соєвий соус, гірчицю і мед. Варимо на повільному вогні, поки злегка не загусне.

Додаємо в соус трохи розмарину і заливаємо м'ясо з грушами. Млоїмо під кришкою протягом 10 хвилин, після чого розкладаємо по тарілках і подаємо на стіл.


  • Свинина - 500 грам
  • Груші - 3 штуки
  • Вино біле сухе - 1 Склянка
  • Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
  • Дижонская гірчиця - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Розмарин - За смаком
Якщо діжонськой гірчиці у вас під рукою не виявилося, нічого страшного - візьміть 1:1 гірчичних зерен і порошку. Гурмани, можливо, не вважатимуть таку заміну рівноцінною, але, повірте, на смак готового блюда це ніяк не позначиться. Всі інші інгредієнти для рецепта приготування м'яса з грушами загальнодоступні і проблем доставити не повинні.

Ну що, приступимо?

Груші вимити, обсушити, вирізати серцевини і нарізати великими часточками.

Взяти в рівних частинах оливкова і вершкове масло, розігріти в сковороді з високими бортами і швидко обсмажити груші - по парі хвилин з кожного боку. Вимкнути вогонь і накрити сковорідку кришкою.

В іншій сковороді так само швидко обсмажити в оливковій олії злегка відбиті, присипані сіллю і перцем свинячі стейки. Зовні вони повинні схопитися хрусткою рум'яною скоринкою, а всередині залишитися соковитим і не до кінця просмаженими - при наколюванні виделкою виступатиме рожева рідина.

Обсмажені стейки перекласти в сковороду з грушами.

У сковороду, де обсмажувалося м'ясо, виливаємо біле вино, додаємо соєвий соус, гірчицю і мед. Варимо на повільному вогні, поки злегка не загусне.

Додаємо в соус трохи розмарину і заливаємо м'ясо з грушами. Млоїмо під кришкою протягом 10 хвилин, після чого розкладаємо по тарілках і подаємо на стіл.

Схожі рецепти