М'ясо з грушами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, у мене яловичина, з грушами в мультиварці виходить дуже смачним і ситним блюдом. М'якоть ніжна і м'яка. Те, що потрібно!
Блюдо виходить смачним і не потребує багато зусиль.
1. Груші очистіть і поріжте великими часточками. Доведіть до кипіння літр води і видавіть в нього сік лимона. Опустіть груші в киплячу лимонну воду на 4 хвилини. Потім відкиньте на друшляк.
2. М'ясо, у мене яловичина, поріжте великими шматками.
3. Змішайте борошно, сіль і перець і обваляйте в цій суміші шматочки м'яса. Потім злегка обсмажте їх на сковороді і складіть в чашу мультиварки.
4. На що залишився на сковороді жирі обсмажте подрібнену цибулю і додайте його до м'яса.
5. Туди ж відправте лавровий лист і мед, розчинений в пиві. Закрий ті кришку і тушкуйте 1 час.
6. По закінченню години додайте в мультиварку груші і тушкуйте ще 20 хвилин.
Готове м'ясо подавайте з соусом, який утворився в процесі приготування. Смачного!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Груші - 6 штук
- Цибуля - 3 штуки
- Лимон - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Пиво світле - 2 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Мелений червоний перець - 1 Чайна ложка
1. Груші очистіть і поріжте великими часточками. Доведіть до кипіння літр води і видавіть в нього сік лимона. Опустіть груші в киплячу лимонну воду на 4 хвилини. Потім відкиньте на друшляк.
2. М'ясо, у мене яловичина, поріжте великими шматками.
3. Змішайте борошно, сіль і перець і обваляйте в цій суміші шматочки м'яса. Потім злегка обсмажте їх на сковороді і складіть в чашу мультиварки.
4. На що залишився на сковороді жирі обсмажте подрібнену цибулю і додайте його до м'яса.
5. Туди ж відправте лавровий лист і мед, розчинений в пиві. Закрий ті кришку і тушкуйте 1 час.
6. По закінченню години додайте в мультиварку груші і тушкуйте ще 20 хвилин.
Готове м'ясо подавайте з соусом, який утворився в процесі приготування. Смачного!