Рецепт М'ясо з грушами в мультиварці фото

М'ясо з грушами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фрукти, Груша
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

М'ясо, у мене яловичина, з грушами в мультиварці виходить дуже смачним і ситним блюдом. М'якоть ніжна і м'яка. Те, що потрібно!

Блюдо виходить смачним і не потребує багато зусиль.

1. Груші очистіть і поріжте великими часточками. Доведіть до кипіння літр води і видавіть в нього сік лимона. Опустіть груші в киплячу лимонну воду на 4 хвилини. Потім відкиньте на друшляк.

2. М'ясо, у мене яловичина, поріжте великими шматками.

3. Змішайте борошно, сіль і перець і обваляйте в цій суміші шматочки м'яса. Потім злегка обсмажте їх на сковороді і складіть в чашу мультиварки.

4. На що залишився на сковороді жирі обсмажте подрібнену цибулю і додайте його до м'яса.

5. Туди ж відправте лавровий лист і мед, розчинений в пиві. Закрий ті кришку і тушкуйте 1 час.

6. По закінченню години додайте в мультиварку груші і тушкуйте ще 20 хвилин.

Готове м'ясо подавайте з соусом, який утворився в процесі приготування. Смачного!


  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Груші - 6 штук
  • Цибуля - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Пиво світле - 2 склянки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Мелений червоний перець - 1 Чайна ложка
Блюдо виходить смачним і не потребує багато зусиль.

1. Груші очистіть і поріжте великими часточками. Доведіть до кипіння літр води і видавіть в нього сік лимона. Опустіть груші в киплячу лимонну воду на 4 хвилини. Потім відкиньте на друшляк.

2. М'ясо, у мене яловичина, поріжте великими шматками.

3. Змішайте борошно, сіль і перець і обваляйте в цій суміші шматочки м'яса. Потім злегка обсмажте їх на сковороді і складіть в чашу мультиварки.

4. На що залишився на сковороді жирі обсмажте подрібнену цибулю і додайте його до м'яса.

5. Туди ж відправте лавровий лист і мед, розчинений в пиві. Закрий ті кришку і тушкуйте 1 час.

6. По закінченню години додайте в мультиварку груші і тушкуйте ще 20 хвилин.

Готове м'ясо подавайте з соусом, який утворився в процесі приготування. Смачного!

Схожі рецепти