Курка з грушами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Курочка запікається в мультиварці разом з грошима під сирною скоринкою. М'ясо виходить дуже м'яким і ніжним. Приправи та спеції можна використовувати будь-які, які вам більше подобаються!
Опис приготування:
Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування курки з грушами в мультиварці. Рецепт порадує вас своєю легкістю. Натерта спеціями курка, готується в мультиварці разом з скибочками груші під сирною скоринкою. Виходить неймовірно добре! пробуйте!
- Курка - 800 грам
- Груша - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Куркума - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Промийте тушку курки, натріть її сумішшю спецій і сіллю. Додайте, по бажанню, часник.
Залиште курку на 1 час, щоб вона гарненько просочилася.
Груші промийте і поріжте скибочками.
Кладемо курку в мультиварку, довільно викладаємо груші. Готуємо в режимі"Випічка" 40 хвилин. По закінченню сорока хвилин, присипаємо курочку тертим сиром і готуємо ще 15 хвилин!