Пиріг з грушами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Є одночасно щасливим володарем мультиварки і хороших груш? Читайте, як приготувати пиріг з грушами в мультиварці - дивно смачний, але простий у приготуванні.
Чим мені подобаються грушеві пироги - в холодному вигляді вони зупиняться мало не смачніше, ніж в гарячому! А цей просто казково смачний - ніжний, соковитий і щільний при цьому. З'їв шматочок - і три години ситий Отже, покроковий рецепт пирога з грушами в мультиварці!
- Борошно - 1 Склянка
- Сир - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Груші - 2-3 штук
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Розтираємо вершкове масло з цукром
Додаємо сир.
Перемішуємо.
Додаємо яйця, вимішуємо.
Просіваємо борошно і розпушувач, додаємо корицю і ванільний цукор.
Вимішуємо еластичне однорідне тісто.
Чашу вистилає пекарської папером і викладаємо тісто. Разравниваем руками, робимо невеликі бортики.
Зверху викладаємо очищені і нарізані часточками груші.
Готуємо на режимі "випічка" 1 час.
Готуємо на режимі "випічка" 1 час.
Виймаємо пиріг, чекаємо, поки він охолоне (хоча зробити це ой як непросто! ) і їмо! ;)