Рецепт М'ясо в рукаві фото

М'ясо в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо в рукаві - хороший спосіб запекти будь-яке м'ясо, особливо, якщо ви віддаєте перевагу смачні, соковиті страви. Сьогодні будемо готувати яловичину, яка іноді виходить сухуватою. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Методом запікання в рукаві можна приготувати буженину або, одночасно з м'ясом, запекти картопля, інші овочі, присмачивши все щедрою порцією спецій. Перед запіканням можна нашпигувати м'ясо часником або натерти готової гірчицею. Готове м'ясо можна подавати гарячим або холодним, з будь-яким гарніром або просто зі свіжими салатами, зеленню і скибочками лимона.

  • Яловичина - 1 кілограм (м'якоть )
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 1 Склянка
  • Розмарин - 2 чайних ложки (свіжий подрібнений )
  • Масло оливкове - 1 Склянка
  • Гострий перець - За смаком
1
Для маринаду подрібнений свіжий розмарин з'єднайте з подрібненим часником і гострим перцем, додайте оливкову олію, соєвий соус, перемішайте.
2
Цілий шматок м'яса обмийте, обсушити, покладіть в маринад і залиште на 1 час, перевернувши м'ясо за цей час 2-3 рази.
3
Шматок м'яса викладіть в рукав, закріпіть кінець рукава і покладіть його на деко.
4
Запікайте м'ясо в рукаві 60-90 хвилин (залежить від величини шматка м'яса), до готовності, яку можна перевірити, проткнув м'ясо гострим ножем: якщо виділиться прозорий сік, то м'ясо готове.
5
Рукав розріжте, викладіть готове м'ясо на блюдо і полийте що утворився при запіканні соком. Смачного!

Схожі рецепти