М'ясо в рукаві в мікрохвильовці

М'ясо в рукаві в мікрохвильовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Як приготувати м'ясо в рукаві в мікрохвильовці? розповідаю! Цей простий рецепт вас виручить в будь-яких ситуаціях. Ніякого зайвого жиру, тільки ароматне м'ясо з ніжною текстурою. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Як ви можете бачити по кількості інгредієнтів, цей класичний рецепт м'яса в рукаві в мікрохвильовці є таким собі базисом для ваших кулінарних шедеврів. Не любите свинину, — замініть яловичиною, не подобається гірчиця, — замініть рослинним маслом, соєвим соусом або майонезом. А вже як можна експериментувати з приправами… Так що приступаємо до справи без зволікань

Рецепт м'яса в рукаві в мікрохвильовці:

1. Насамперед розморозимо м'ясо, якщо необхідно, і підготуємо його до готування. В залежності від того, яку частину ви взяли для цього рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці, видаляємо зайві кістки або жир.

2. Злегка відбиваємо м'ясо молотком, адже в більш плоскому вигляді воно і запече швидше.

3. Тепер натираємо нашу підготовлену свинину приправами за смаком, солимо і перчимо. Не забудьте добре "; опрацювати" м'ясо, щоб потім було однаково смачно.

4. Залишається тільки взяти пакет для запікання, і обережно помістити в нього наш шматочок м'яса. Пакету повинно вистачати і на кінці, які ми зав'язуємо ниткою, або ж використовуємо спеціальні затискачі для пакетів. головне, щоб вони були придатні для мікрохвильовки, і не розплавилися в процесі.

5. Тепер для нашого рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці поміщаємо пакет в посуд з бортиками і відправляємо власне в СВЧ-піч.

6. розправляємо — пакет не повинен щільно прилягати до м'яса, залиште місце для повітря. Для цього проткніть пакет знизу виделкою в декількох місцях. І, Усе, що нам залишилося для цього простого рецепту м'яса в рукаві в мікрохвильовці, — поставити СВЧ-піч на 20 хвилин на середньої потужності. Після цього не дістаємо відразу, а чекаємо ще 10 хвилин.

7. Протикаємо свинину зубочистками або вилками в декількох місцях, щоб перевірити на готовність. У випадку чого, — переверніть м'ясо, не виймаючи з пакета, і відправляйте в мікрохвильовку до готовності.

тепер дістаємо, виймаємо з пакета, нарізаємо і прикрашаємо зеленню або овочами. Подаємо з гарніром, полив соком, який виділився в процесі приготування. Смачного!


  • Свинина— 300 грам
  • гірчичний— 6 Ст. ложок
  • сіль, перець— — За смаком
Як ви можете бачити по кількості інгредієнтів, цей класичний рецепт м'яса в рукаві в мікрохвильовці є таким собі базисом для ваших кулінарних шедеврів. Не любите свинину, — замініть яловичиною, не подобається гірчиця, — замініть рослинним маслом, соєвим соусом або майонезом. А вже як можна експериментувати з приправами… Так що приступаємо до справи без зволікань

Рецепт м'яса в рукаві в мікрохвильовці:

1. Насамперед розморозимо м'ясо, якщо необхідно, і підготуємо його до готування. В залежності від того, яку частину ви взяли для цього рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці, видаляємо зайві кістки або жир.

2. Злегка відбиваємо м'ясо молотком, адже в більш плоскому вигляді воно і запече швидше.

3. Тепер натираємо нашу підготовлену свинину приправами за смаком, солимо і перчимо. Не забудьте добре "; опрацювати" м'ясо, щоб потім було однаково смачно.

4. Залишається тільки взяти пакет для запікання, і обережно помістити в нього наш шматочок м'яса. Пакету повинно вистачати і на кінці, які ми зав'язуємо ниткою, або ж використовуємо спеціальні затискачі для пакетів. головне, щоб вони були придатні для мікрохвильовки, і не розплавилися в процесі.

5. Тепер для нашого рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці поміщаємо пакет в посуд з бортиками і відправляємо власне в СВЧ-піч.

6. розправляємо — пакет не повинен щільно прилягати до м'яса, залиште місце для повітря. Для цього проткніть пакет знизу виделкою в декількох місцях. І, Усе, що нам залишилося для цього простого рецепту м'яса в рукаві в мікрохвильовці, — поставити СВЧ-піч на 20 хвилин на середньої потужності. Після цього не дістаємо відразу, а чекаємо ще 10 хвилин.

7. Протикаємо свинину зубочистками або вилками в декількох місцях, щоб перевірити на готовність. У випадку чого, — переверніть м'ясо, не виймаючи з пакета, і відправляйте в мікрохвильовку до готовності.

тепер дістаємо, виймаємо з пакета, нарізаємо і прикрашаємо зеленню або овочами. Подаємо з гарніром, полив соком, який виділився в процесі приготування. Смачного!

Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Курка в рукаві в мікрохвильовці

Курка в рукаві в мікрохвильовці

Спробуйте приготувати всім відоме блюдо — курку в рукаві, але з невеликою зміною — готувати будемо в мікрохвильовці. У нашому оточенні багато техніки — давайте ж користуватися нею! опис приготування: Всім знайомий класичний рецепт запікання курки можна використовувати і для запікання в мікрохв...

читати далі
М'ясо з картоплею в рукаві

М'ясо з картоплею в рукаві

М'ясо з картоплею в рукаві готувати досить просто. Треба підготувати всі інгредієнти, покласти їх в рукав і почекати всього годину. І ви насолодитеся смачним блюдом, від запаху у вас потечуть слинки. опис приготування: М'ясо з картоплею в рукаві виходить соковитим, ніжним і смачним. М'ясо з ка...

читати далі
М'ясо в рукаві на лушпиння подушці

М'ясо в рукаві на лушпиння подушці

Таке м'ясо в рукаві на лушпиння подушці в домашніх умовах приготувати легко і просто, зате виходить настільки соковите і ароматне м'ясо, що просто словами не передати! Спробуйте обов'язково! опис приготування: Особисто я просто обожнюю свіже та гаряче м'ясо, — біфштекси, шашлики… Ну хто ж їх н...

читати далі
М'ясо в рукаві в мультиварці

М'ясо в рукаві в мультиварці

Любіть смачні і корисні страви? Тоді пропоную вашій увазі соковите, ніжне і дуже смачне м'ясо в рукаві в мультиварці. опис приготування: Приготоване без зайвого жиру м'ясо в рукаві в мультиварці виходить дуже ніжним, адже зберігає всі свої соки. Таке блюдо чудово підійде і для дорослих, і для ...

читати далі
М'ясо в рукаві

М'ясо в рукаві

М'ясо в рукаві - хороший спосіб запекти будь-яке м'ясо, особливо, якщо ви віддаєте перевагу смачні, соковиті страви. Сьогодні будемо готувати яловичину, яка іноді виходить сухуватою. дивіться рецепт! опис приготування: Методом запікання в рукаві можна приготувати буженину або, одночасно з м'яс...

читати далі