М'ясо в рукаві в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати м'ясо в рукаві в мікрохвильовці? розповідаю! Цей простий рецепт вас виручить в будь-яких ситуаціях. Ніякого зайвого жиру, тільки ароматне м'ясо з ніжною текстурою. Обов'язково спробуйте!
Як ви можете бачити по кількості інгредієнтів, цей класичний рецепт м'яса в рукаві в мікрохвильовці є таким собі базисом для ваших кулінарних шедеврів. Не любите свинину, - замініть яловичиною, не подобається гірчиця, - замініть рослинним маслом, соєвим соусом або майонезом. А вже як можна експериментувати з приправами… Так що приступаємо до справи без зволікань
Рецепт м'яса в рукаві в мікрохвильовці:
1. Насамперед розморозимо м'ясо, якщо необхідно, і підготуємо його до готування. В залежності від того, яку частину ви взяли для цього рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці, видаляємо зайві кістки або жир.
2. Злегка відбиваємо м'ясо молотком, адже в більш плоскому вигляді воно і запече швидше.
3. Тепер натираємо нашу підготовлену свинину приправами за смаком, солимо і перчимо. Не забудьте добре "опрацювати" м'ясо, щоб потім було однаково смачно.
4. Залишається тільки взяти пакет для запікання, і обережно помістити в нього наш шматочок м'яса. Пакету повинно вистачати і на кінці, які ми зав'язуємо ниткою, або ж використовуємо спеціальні затискачі для пакетів. Головне, щоб вони були придатні для мікрохвильовки, і не розплавилися в процесі.
5. Тепер для нашого рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці поміщаємо пакет в посуд з бортиками і відправляємо власне в СВЧ-піч.
6. Розправляємо - пакет не повинен щільно прилягати до м'яса, залиште місце для повітря. Для цього проткніть пакет знизу виделкою в декількох місцях. І, Усе, що нам залишилося для цього простого рецепту м'яса в рукаві в мікрохвильовці, - поставити СВЧ-піч на 20 хвилин на середньої потужності. Після цього не дістаємо відразу, а чекаємо ще 10 хвилин.
7. Протикаємо свинину зубочистками або вилками в декількох місцях, щоб перевірити на готовність. У випадку чого, - переверніть м'ясо, не виймаючи з пакета, і відправляйте в мікрохвильовку до готовності.
Тепер дістаємо, виймаємо з пакета, нарізаємо і прикрашаємо зеленню або овочами. Подаємо з гарніром, полив соком, який виділився в процесі приготування. Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Гірчичний - 6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком
Рецепт м'яса в рукаві в мікрохвильовці:
1. Насамперед розморозимо м'ясо, якщо необхідно, і підготуємо його до готування. В залежності від того, яку частину ви взяли для цього рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці, видаляємо зайві кістки або жир.
2. Злегка відбиваємо м'ясо молотком, адже в більш плоскому вигляді воно і запече швидше.
3. Тепер натираємо нашу підготовлену свинину приправами за смаком, солимо і перчимо. Не забудьте добре "опрацювати" м'ясо, щоб потім було однаково смачно.
4. Залишається тільки взяти пакет для запікання, і обережно помістити в нього наш шматочок м'яса. Пакету повинно вистачати і на кінці, які ми зав'язуємо ниткою, або ж використовуємо спеціальні затискачі для пакетів. Головне, щоб вони були придатні для мікрохвильовки, і не розплавилися в процесі.
5. Тепер для нашого рецепта приготування м'яса в рукаві в мікрохвильовці поміщаємо пакет в посуд з бортиками і відправляємо власне в СВЧ-піч.
6. Розправляємо - пакет не повинен щільно прилягати до м'яса, залиште місце для повітря. Для цього проткніть пакет знизу виделкою в декількох місцях. І, Усе, що нам залишилося для цього простого рецепту м'яса в рукаві в мікрохвильовці, - поставити СВЧ-піч на 20 хвилин на середньої потужності. Після цього не дістаємо відразу, а чекаємо ще 10 хвилин.
7. Протикаємо свинину зубочистками або вилками в декількох місцях, щоб перевірити на готовність. У випадку чого, - переверніть м'ясо, не виймаючи з пакета, і відправляйте в мікрохвильовку до готовності.
Тепер дістаємо, виймаємо з пакета, нарізаємо і прикрашаємо зеленню або овочами. Подаємо з гарніром, полив соком, який виділився в процесі приготування. Смачного!