М'ясо з картоплею в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з картоплею в рукаві готувати досить просто. Треба підготувати всі інгредієнти, покласти їх в рукав і почекати всього годину. І ви насолодитеся смачним блюдом, від запаху у вас потечуть слинки.
М'ясо з картоплею в рукаві виходить соковитим, ніжним і смачним. М'ясо з картоплею в рукаві практично гаситься у власному соку. Це досить просте в приготуванні блюдо, а результат відмінний. Я подаю м'ясо з картоплею в рукаві, посипавши зеленню і з улюбленими свіжими або маринованими овочами. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Готуємо всі необхідні продукти.
Яловичину моєму, обсушуємо і ріжемо на невеликі шматочки.
Очищаємо і моєму картопля і ріжемо на частини.
Моркву чистимо і ріжемо кружечками.
Sinkule цибулю.
Всі інгредієнти змішуємо, солимо і перчимо до смаку.
Складаємо все в рукав для запікання, додаємо сметану, зав'язуємо і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.