М'ясо в рукаві в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть смачні і корисні страви? Тоді пропоную вашій увазі соковите, ніжне і дуже смачне м'ясо в рукаві в мультиварці.
Приготоване без зайвого жиру м'ясо в рукаві в мультиварці виходить дуже ніжним, адже зберігає всі свої соки. Таке блюдо чудово підійде і для дорослих, і для дітей. За цим рецептом можна готувати не тільки свинину, але і будь-яке інше м'ясо.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибулина - 3-5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Приправи або спеції для м'яса - 1 щіпка (по бажанню)
- Лимон - 1 штука
1. Рецепт приготування м'яса в рукаві в мультиварці настільки простий, що з ним легко впорається навіть новачок на кухні. Для початку необхідно очистити і нарізати кільцями цибулю. Його потрібно досить багато.
2. Наступним етапом буде м'ясо. Свинину добре промити, обсушити і нарізати шматочками. Чим більше буде порізано м'ясо, тим більшим буде час приготування. Нарізане м'ясо посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції або сушені трави за бажанням.
3. У миску до м'яса поступово перекласти цибулю, кожну жменю сильно стискаючи в руці. Це дасть можливість виділитися соку і зробить лук більш м'яким. При бажанні можна попередньо замаринувати цибулю.
4. Сік одного середнього або половинки великого лимона вичавити на м'ясо. Маринад повністю готовий. Тепер потрібно залишити м'ясо на 25-30 хвилин в холодильнику, щоб воно ввібрало маринад.
5. Через півгодини дістати м'ясо з цибулею з холодильника і акуратно перекласти в рукав для запікання. Краї рукава щільно зав'язати, щоб в процесі приготування не витікав сік. Голкою зробити 2-3 маленькі дірочки на поверхні рукава, щоб дати виходу пару. Надіслати м'яса в мультиварку. Включити режим Випічка на 50 хвилин. Для 5-10 хвилин до закінчення процесу можна трохи розкрити рукав, щоб м'ясо стало золотавим. Ось і весь простий рецепт м'яса в рукаві в мультиварці. Подавати його можна з будь-яким гарніром.