М'ясо в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в рукаві в духовці я роблю дуже часто. Нещодавно мені розповіли, що його можна маринувати з ківі. Результат виявився відмінним, м'ясо було ніжне і соковите. Рукав теж позбавляє від зайвих клопотів.
М'ясо в рукаві в духовці не вимагає від господині пильної уваги. Я ще не знаю жодного випадку, що запікання в рукаві не принесло успіху! Завжди прекрасний результат. М'ясо згоріти не може просто за визначенням. Мені ще подобається, що коли м'ясо запікається в рукаві в духовці немає ніяких бризок, духовочку залишається чистою. Це теж дуже важливо! Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 700 грам
- Ківі - 3-4 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Рукав - 1 штука
Свинину порізати на шматочки, При желании отбить.
Ківі почистить и порезать на дольки.
В миске смешать мясо, Киви и специи, Дать постоять часик.
Заложите мясо в рукав и отправьте в разогретую до180 градусів духовку на півтори години.
Смачного!