Рецепт Курка в рукаві в мікрохвильовці фото

Курка в рукаві в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Спробуйте приготувати всім відоме блюдо - курку в рукаві, але з невеликою зміною - готувати будемо в мікрохвильовці. У нашому оточенні багато техніки - давайте ж користуватися нею!

Опис приготування:

Всім знайомий класичний рецепт запікання курки можна використовувати і для запікання в мікрохвильовці. Мікрохвильовка значно полегшила працю господині на кухні, і цей рецепт - тому підтвердження. Після приготування курки в рукаві у цій простому рецептом, господині не доведеться займатися ненависною роботою - мити дека після духовки. А смак у курки практично той же, і корочка така ж красива. Отже, приступаємо!

Як приготувати курку в рукаві в мікрохвильовці:

1. Спершу підготуємо курку. Моєму, злегка обсушити і натираємо з усіх боків сіллю, часником, перцем і спеціями за бажанням. Змащуємо майонезом. Чи можемо приступати до другого етапу (процедуру можна виконати ввечері, курочка до вашого повернення з роботи відмінно промаринуется. Тільки не забудьте залишити її в прохолодному місці).

2. Промаринуватися курочку поміщаємо в рукав для запікання. Рукав не повинен щільно прилягати до тушки курки, в ньому має бути достатньо місця для повітря.

3. На глибоке блюдо для мікрохвильовки покладемо курку в рукаві . Ставимо в піч і запікаємо при потужності 800 ват приблизно 25-30 хвилин.

4. Розрізаємо рукав і звільняємо нашу курочку для"засмаги" . Якщо вам не подобається рум'яна кірочка - можете цю процедуру не робити.

5. Акуратно звільніть курку від пакета. Сік, виділився усередині пакета, Не викидати - їм можна полити блюдо, його можна використовувати в приготуванні інших страв.

От і все! Я думаю, що такий спосіб готування курки виручить не одну господарку. Курка виходить соковитою, запаху від пригорілого жиру з духовки немає, і головне - не треба мити зайвий посуд Приємного апетиту!


  • Курка - 1 кілограм
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Рукав для запікання - 1 штука
Всім знайомий класичний рецепт запікання курки можна використовувати і для запікання в мікрохвильовці. Мікрохвильовка значно полегшила працю господині на кухні, і цей рецепт - тому підтвердження. Після приготування курки в рукаві у цій простому рецептом, господині не доведеться займатися ненависною роботою - мити дека після духовки. А смак у курки практично той же, і корочка така ж красива. Отже, приступаємо!

Як приготувати курку в рукаві в мікрохвильовці:

1. Спершу підготуємо курку. Моєму, злегка обсушити і натираємо з усіх боків сіллю, часником, перцем і спеціями за бажанням. Змащуємо майонезом. Чи можемо приступати до другого етапу (процедуру можна виконати ввечері, курочка до вашого повернення з роботи відмінно промаринуется. Тільки не забудьте залишити її в прохолодному місці).

2. Промаринуватися курочку поміщаємо в рукав для запікання. Рукав не повинен щільно прилягати до тушки курки, в ньому має бути достатньо місця для повітря.

3. На глибоке блюдо для мікрохвильовки покладемо курку в рукаві . Ставимо в піч і запікаємо при потужності 800 ват приблизно 25-30 хвилин.

4. Розрізаємо рукав і звільняємо нашу курочку для"засмаги" . Якщо вам не подобається рум'яна кірочка - можете цю процедуру не робити.

5. Акуратно звільніть курку від пакета. Сік, виділився усередині пакета, Не викидати - їм можна полити блюдо, його можна використовувати в приготуванні інших страв.

От і все! Я думаю, що такий спосіб готування курки виручить не одну господарку. Курка виходить соковитою, запаху від пригорілого жиру з духовки немає, і головне - не треба мити зайвий посуд Приємного апетиту!

Схожі рецепти