Рецепт М'ясо в рисовому папері фото

М'ясо в рисовому папері
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Крупи , Морква , Мал , Рисовий папір
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Усім шанувальникам азіатської кухні рекомендую спробувати зробити апетитні рулетики з фаршем в китайському стилі. Це ситно, неймовірно смачно і насправді зовсім нескладно. Спробуйте обов'язково!

Опис приготування:

Покажу вам детально, як приготувати м'ясо в рисовому папері. В даному випадку в начинку використовується курячий фарш, але ви можете взяти і свинину чи яловичину, наприклад. Овочі надають начинці соковитість, так що тут вони точно не зайві. Такі рулетики стануть відмінним варіантом перекусу вдома, на роботі або на природі, наприклад. Працювати з папером досить зручно, так що впорається будь-який.

  • Фарш - 450 грам (у мене - курячий)
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Біле сухе або рисове вино - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Зелена цибуля - 1 щіпка
  • Капуста - 150 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Рисовий папір - 50 штук
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
м'ясо в рисовому папері - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте вино, соєвий соус, крохмаль і додайте дрібку перцю. Все перемішайте.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 2
2. Викладіть в миску фарш, акуратно перемішайте і залиште хвилин на 10-15.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 3
3. Тим часом наріжте дрібно капусту, натріть на тертці моркву і часник. Викладіть овочі на сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте кілька хвилин, помішуючи.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 4
4. На окрему сковороду відправте фарш і обсмажте, поки м'ясо не змінить колір.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 5
5. Викладіть м'ясо до овочів, перемішайте і доведіть до готовності. Зніміть начинку з вогню і добре остудіть.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 6
6. На робочий стіл покладете лист рисового паперу. На край викладіть ложку начинки.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 7
7. Тепер почнемо згортати рулетик.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 8
8. Дуже важливо звернути правильно, щоб в процесі смаження начинка не виявилася на сковороді.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 9
9. Ось такий конвертик.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 10
10. Ложку крохмалю розведіть у воді і змастіть краю листа.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 11
11. Поверніть рулетик і щільно притисніть краю.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 12
12. Викладайте їх на деко, накривши плівкою, щоб не підсихали.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 13
13. Масло для смаження потрібно як слід розігріти. Опускайте акуратно рулетики.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 14
14. І смажте до рум'яної по кілька хвилин.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 15
15. Після викладіть на решітку, щоб прибрати надлишки масла.
м'ясо в рисовому папері - фото крок 16
16. М'ясо в рисовому папері можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти