Піца на рисовому тісті

Піца на рисовому тісті
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ви коли-небудь замислювалися про те, що тісто для піци можна замінити на щось інше? Це приходить в голову, коли потрібна безглютеновая дієта. Тоді рецепти набувають нові незвичайні варіації.

опис приготування:

Ця страва і випічкою в звичному розумінні назвати не можна. Але все-таки начинка і форма подачі збереглася. Прочитайте про те, як приготувати піцу на рисовому тісті, а точніше на відварному рисі. Цей варіант підійде і маленьким діткам. Вийшов не схожий ні на що смак, який вам захочеться повторити!

  • Мал— 250 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • пармезан— 90 грам
  • Томатний соус— 500 грам
  • моцарелла— 250 грам
  • Яєчний білок— 1 штука
  • сіль— 1 щіпка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
Піца на рисовому тісті - фото крок 1 1. У каструлі закип'ятити близько 1 літра води. Потім киньте в неї промитий рис. Варіть його протягом 15 хвилин, потім залишилася воду злийте.

Піца на рисовому тісті - фото крок 2 2. Потім до рису додайте олію. Ретельно перемішайте кашу.

Піца на рисовому тісті - фото крок 3 3. Також дрібно натріть пармезан і додайте збитий жовток. все перемішайте.

Піца на рисовому тісті - фото крок 4 4. Вийшло "; тісто" рівним шаром викладіть в круглу форму для випічки.

Піца на рисовому тісті - фото крок 5 5. Випікайте основу протягом 20 хвилин при 200 градусах в духовці.

Піца на рисовому тісті - фото крок 6 6. Після цього розподіліть по верху томатний соус.

Піца на рисовому тісті - фото крок 7 7. Потім розкладіть шматочки моцарели, а зверху влийте масло.

Піца на рисовому тісті - фото крок 8 8. Надішліть піцу пекти ще на 10 хвилин при 180 градусах. Їжте блюдо теплим. Смачного!

Схожі рецепти

Полуничне морозиво на рисовому молоці

Полуничне морозиво на рисовому молоці

Морозиво - це освіжаючий і дуже смачний десерт. Пропоную приготувати полуничне морозиво на рисовому молоці своїми руками. Чому на рисовому? Воно менш калорійне і не зашкодить вашій талії. опис приготування: Полуничне морозиво - відмінний легкий десерт, як раз те, що потрібно після ситного обід...

читати далі
М'ясо в рисовому папері

М'ясо в рисовому папері

Усім шанувальникам азіатської кухні рекомендую спробувати зробити апетитні рулетики з фаршем в китайському стилі. це ситно, неймовірно смачно і насправді зовсім нескладно. Спробуйте обов'язково! опис приготування: Покажу вам детально, як приготувати м'ясо в рисовому папері. В даному випадку в ...

читати далі
Яблучний пиріг на рисовому борошні

Яблучний пиріг на рисовому борошні

Найлегший спосіб уникнути глютену в випічці - замінити пшеничне борошно на щось інше. У цьому рецепті, наприклад, замість неї використана рисове борошно. А різницю відчуйте самі, приступайте! опис приготування: Так як ми проводимо експеримент на тесті, то не буде занадто ризикувати і візьмемо ...

читати далі
Піца з сосисок в тісті

Піца з сосисок в тісті

Це єдина піца, в якій краю смачніше, ніж середина. Хрустке листкове тісто в з'єднанні з ароматними підсмажений сосисками, да з помідорами і сиром - це просто неймовірно смачно. опис приготування: Пропоную і вам спробувати таку смачну і оригінальну піцу, тим більше що готується вона дуже просто...

читати далі
Піца на листковому тісті в духовці

Піца на листковому тісті в духовці

Це варіант швидкої піци, тісто для якої не потрібно довго замішувати, не потрібно навіть руки в борошно вимазувати. Усе, що потрібно, це розкачати вже готовий лист тіста і викласти на нього начинку! опис приготування: Якщо ви любите піцу, як я, у всіх її проявах, то обов'язково зверніть увагу ...

читати далі