Піца на рисовому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли-небудь замислювалися про те, що тісто для піци можна замінити на щось інше? Це приходить в голову, коли потрібна безглютеновая дієта. Тоді рецепти набувають нові незвичайні варіації.
Ця страва і випічкою в звичному розумінні назвати не можна. Але все-таки начинка і форма подачі збереглася. Прочитайте про те, як приготувати піцу на рисовому тісті, а точніше на відварному рисі. Цей варіант підійде і маленьким діткам. Вийшов не схожий ні на що смак, який вам захочеться повторити!
- Мал - 250 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Пармезан - 90 грам
- Томатний соус - 500 грам
- Моцарелла - 250 грам
- Яєчний білок - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. У каструлі закип'ятити близько 1 літра води. Потім киньте в неї промитий рис. Варіть його протягом 15 хвилин, потім залишилася воду злийте.
2. Потім до рису додайте олію. Ретельно перемішайте кашу.
3. Також дрібно натріть пармезан і додайте збитий жовток. Все перемішайте.
4. Вийшло "тісто" рівним шаром викладіть в круглу форму для випічки.
5. Випікайте основу протягом 20 хвилин при 200 градусах в духовці.
6. Після цього розподіліть по верху томатний соус.
7. Потім розкладіть шматочки моцарели, а зверху влийте масло.
8. Надішліть піцу пекти ще на 10 хвилин при 180 градусах. Їжте блюдо теплим. Смачного!