М'ясо в горщику в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Що може бути смачніше теплого і зігріваючого горщика з м'ясом прямо з духовки? Обов'язково приготуйте таке м'ясо на найближчий обід або вечерю.
Опис приготування:
Пропоную вам покуштувати ароматне, соковите і дуже смачне м'ясо в горщиках по сімейному прабабушкін рецептом. Страви в горщиках не тільки дуже смачні, але і допомагають зберегти всі необхідні нам вітаміни в інгредієнтах. Тому біжимо швидше дивитися дуже простий рецепт приготування страви м'ясо в горщику в духовці, і не просто дивитися, а ще й готувати!
- М'ясо - 300 грам (свинина)
- Огірки солені - 3 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Сир - 50 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, спеції - За смаком
Насамперед нарізаємо нашу свинину соломкою.
Точно так само чинимо з солоними огірочками, ріжемо їх довгою соломкою середньої товщини.
Картопля моєму, очищаємо, нарізаємо соломкою і промиваємо водою від крохмалю.
Тепер перемішуємо нашу свинину з огірочками, солимо і додаємо всі необхідні спеції.
Горщик зсередини змащуємо рослинним маслом, і викладаємо на дно свинину з огірочками.
Зверху на свинину викладаємо картопля, злегка солимо.
Змащуємо картопля майонезом, і посипаємо тертим сиром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, з 40-45 хвилин.
І вуаля! :) Смачного!
І вуаля! :) Смачного!