М'ясо по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить класичне поєднання м'яса з картоплею? Приготуйте м'ясо по-домашньому і пориньте в солодкі спогади про дитинство і маминих стравах.
М'ясо по-домашньому, напевно, пробували все. Це фантастично смачне і ароматне блюдо, яке хочеться приготувати знову і знову. Це варіант приготування не є унікальним, хоча кілька секретів в ньому все-таки є. Отже, даю свій рецепт м'яса по-домашньому. Якщо ви готуєте інакше - діліться
- Свинина - 600 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Гриби - 250 грам
- Помідори - 500 грам (можна замінити томатним соусом)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок

1. Картопля вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками. Морква очистити і порізати маленькими шматочками. На сковороду з високими бортами налити рослинне масло, добре розігріти його. Відправити туди овочі. Смажити на великому вогні до появи апетитною скоринки. В кінці посолити і поперчити за смаком.

2. М'ясо вимити і просушити. Надіслати на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і злегка обсмажити. Цибулину очистити і нарізати досить великими шматочками. Додати до м'яса і обсмажити до золотистого кольору. Посолити і поперчити за смаком.

3. Класичний рецепт м'яса по-домашньому можна урізноманітнити грибами. Їх добре вимити і просушити. Обсмажити на рослинній олії до готовності з невеликою кількістю солі і перцю.

4. Глибоку жароміцних форму заповнити половиною м'яса, овочів і грибів, а потім повторити всі верстви. Додати трохи води або овочевого бульйону і відправити в добре розігріту духовку.

5. Простий рецепт м'яса по-домашньому потрібно доповнити ще томатним соусом. Для цього необхідно вимити помідори, очистити від шкірки і дрібно порізати. Загасити на сковороді з невеликою кількістю солі, перцю і пряних трав. Можна взяти готовий томатний соус і розігріти його на сковороді.

6. Для 5-10 хвилин до готовності залити м'ясо з картоплею соусом і знову відправити в духовку. Подавати до столу гарячим, присипавши перцем або травами.