Рецепт М'ясо по-домашньому фото

М'ясо по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хто не любить класичне поєднання м'яса з картоплею? Приготуйте м'ясо по-домашньому і пориньте в солодкі спогади про дитинство і маминих стравах.

М'ясо по-домашньому, напевно, пробували все. Це фантастично смачне і ароматне блюдо, яке хочеться приготувати знову і знову. Це варіант приготування не є унікальним, хоча кілька секретів в ньому все-таки є. Отже, даю свій рецепт м'яса по-домашньому. Якщо ви готуєте інакше - діліться

  • Свинина - 600 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Гриби - 250 грам
  • Помідори - 500 грам (можна замінити томатним соусом)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
м'ясо по-домашньому - фото крок 1
1. Картопля вимити і почистити. Нарізати невеликими кубиками. Морква очистити і порізати маленькими шматочками. На сковороду з високими бортами налити рослинне масло, добре розігріти його. Відправити туди овочі. Смажити на великому вогні до появи апетитною скоринки. В кінці посолити і поперчити за смаком.
м'ясо по-домашньому - фото крок 2
2. М'ясо вимити і просушити. Надіслати на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і злегка обсмажити. Цибулину очистити і нарізати досить великими шматочками. Додати до м'яса і обсмажити до золотистого кольору. Посолити і поперчити за смаком.
м'ясо по-домашньому - фото крок 3
3. Класичний рецепт м'яса по-домашньому можна урізноманітнити грибами. Їх добре вимити і просушити. Обсмажити на рослинній олії до готовності з невеликою кількістю солі і перцю.
м'ясо по-домашньому - фото крок 4
4. Глибоку жароміцних форму заповнити половиною м'яса, овочів і грибів, а потім повторити всі верстви. Додати трохи води або овочевого бульйону і відправити в добре розігріту духовку.
м'ясо по-домашньому - фото крок 5
5. Простий рецепт м'яса по-домашньому потрібно доповнити ще томатним соусом. Для цього необхідно вимити помідори, очистити від шкірки і дрібно порізати. Загасити на сковороді з невеликою кількістю солі, перцю і пряних трав. Можна взяти готовий томатний соус і розігріти його на сковороді.
м'ясо по-домашньому - фото крок 6
6. Для 5-10 хвилин до готовності залити м'ясо з картоплею соусом і знову відправити в духовку. Подавати до столу гарячим, присипавши перцем або травами.

Схожі рецепти