Рецепт М'ясо «королівська» фото

М'ясо «королівська»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Гриби
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Назва страви говорить сама за себе, згодні? Дивно ніжне м'ясо з грибами і під сирно-майонезній скоринкою - це обов'язково повинен спробувати кожен. Якщо вам ще не довелося, запам'ятовуйте.

Основою в даному випадку буде яловичина, вона не така жирна, як свинина, але при цьому вийде досить соковитою. Гриби можуть бути смаженими, однак я рекомендую спробувати варіант з маринованими. Сам процес зрозумілий і нескладний, тому блюдо давно увійшло в меню багатьох господинь. Отже, моя розповідь про те, як приготувати м'ясо "по-царськи" починається ...

  • Яловичина - 500 грам
  • Гриби мариновані - 250-300 грам
  • Сир - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, спеції, майонез - За смаком
м'ясо
3. Перекладіть яловичину в жароміцних форму.

Схожі рецепти