М'ясо «королівська»
(покроковий рецепт з фото)
Назва страви говорить сама за себе, згодні? Дивно ніжне м'ясо з грибами і під сирно-майонезній скоринкою - це обов'язково повинен спробувати кожен. Якщо вам ще не довелося, запам'ятовуйте.
Основою в даному випадку буде яловичина, вона не така жирна, як свинина, але при цьому вийде досить соковитою. Гриби можуть бути смаженими, однак я рекомендую спробувати варіант з маринованими. Сам процес зрозумілий і нескладний, тому блюдо давно увійшло в меню багатьох господинь. Отже, моя розповідь про те, як приготувати м'ясо "по-царськи" починається ...
- Яловичина - 500 грам
- Гриби мариновані - 250-300 грам
- Сир - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції, майонез - За смаком

3. Перекладіть яловичину в жароміцних форму.