М'ясний рулет в картопляної оболонці
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати м'ясний рулет в картопляної оболонці. Назва цікаве, а смак - класичний і домашній. Такий рулет припаде до смаку всім любителям цікавих смаків.
Щоб рулет вийшов смачним, потрібно правильно вибрати фарш. Він повинен бути з натурального м'яса, без додавання зайвих домішок. Сир також потрібно вибрати правильний. Ідеально підійдуть для цього тверді сорти. А ось м'які краще не брати, т.К. Тоді не вийде потрібна корочка.
- Картопляне пюре - 250 грам
- Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень петрушки - 2 Ст. Ложки
- Сир - 150 грам
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- М'ясний фарш - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
У готове картопляне пюре додаємо одне яйце, трохи крохмалю, 50 грамів сиру і дрібно посічену зелень. Все перемішуємо і укладаємо рівним шаром на харчову плівку. Товщина такого шару - приблизно 1, 5 см.
На сковороді обсмажуємо дрібно порубані цибулю і часник. Додаємо фарш, манну крупу, koriandr. Потім вбиваємо в цю суміш яйце, додаємо сухарики і петрушку (дрібно порізану). Обсмажену масу викладаємо поверх картопляного шару.
Звертаємо наш рулет за допомогою плівки. Рулет перекладаємо в фольгу, а плівку прибираємо. Щільно загортаємо рулет у фольгу з усіх боків. Кидаємо в киплячу воду і варимо близько години.
Далі виймаємо рулет, розгортаємо і посипаємо тертим сиром. Викладаємо на деко, змащений маслом. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом п'ятнадцяти хвилин.
Смачний рулет готовий, можна пробувати. Нарізаємо його гострим ножем шматочками, прикрашаємо страву зеленню, оливками і овочами. Смачного!