Рецепт М'ясний рулет в картопляної оболонці фото

М'ясний рулет в картопляної оболонці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати м'ясний рулет в картопляної оболонці. Назва цікаве, а смак - класичний і домашній. Такий рулет припаде до смаку всім любителям цікавих смаків.

Опис приготування:

Щоб рулет вийшов смачним, потрібно правильно вибрати фарш. Він повинен бути з натурального м'яса, без додавання зайвих домішок. Сир також потрібно вибрати правильний. Ідеально підійдуть для цього тверді сорти. А ось м'які краще не брати, т.К. Тоді не вийде потрібна корочка.

  • Картопляне пюре - 250 грам
  • Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень петрушки - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 150 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
м'ясний рулет в картопляної оболонці - фото крок 1
У готове картопляне пюре додаємо одне яйце, трохи крохмалю, 50 грамів сиру і дрібно посічену зелень. Все перемішуємо і укладаємо рівним шаром на харчову плівку. Товщина такого шару - приблизно 1, 5 см.
м'ясний рулет в картопляної оболонці - фото крок 2
На сковороді обсмажуємо дрібно порубані цибулю і часник. Додаємо фарш, манну крупу, koriandr. Потім вбиваємо в цю суміш яйце, додаємо сухарики і петрушку (дрібно порізану). Обсмажену масу викладаємо поверх картопляного шару.
м'ясний рулет в картопляної оболонці - фото крок 3
Звертаємо наш рулет за допомогою плівки. Рулет перекладаємо в фольгу, а плівку прибираємо. Щільно загортаємо рулет у фольгу з усіх боків. Кидаємо в киплячу воду і варимо близько години.
м'ясний рулет в картопляної оболонці - фото крок 4
Далі виймаємо рулет, розгортаємо і посипаємо тертим сиром. Викладаємо на деко, змащений маслом. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом п'ятнадцяти хвилин.
м'ясний рулет в картопляної оболонці - фото крок 5
Смачний рулет готовий, можна пробувати. Нарізаємо його гострим ножем шматочками, прикрашаємо страву зеленню, оливками і овочами. Смачного!

Схожі рецепти