М'ясні тефтелі
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати м'ясні тефтелі, знає будь-яка господиня. Але скільки в світі господинь, стільки і рецептів. Ну а мені чим простіше і швидше - тим краще. Тому мій рецепт простий у приготуванні!
Кожному з дитинства знайомі ці невеликі та круглі котлетки. І ще ми пам'ятаємо, що їх дуже любить Карлсон, який живе на даху. Тефтелі смажать, запікають, гасять, варять на пару. Тефтелі - блюдо універсальне, їх люблять і дорослі, та діти, любителі гостренького і сидять на дієті. Адже смак тефтелек визначає скоріше не фарш, соус або перекус, в якій вони готувалися.
- Свинина - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Томатний соус - 3-4 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
Обсмажте цибулю на вершковому маслі, потім додайте томатний соус і протушкувати 5-7 хвилин.
У ємності змішайте фарш з яйцем, зеленню, панірувальними сухарями, сіль і poperčite. Добре вимішайте до щільної консистенції.
Сформуйте тефтелі у вигляді кульок.
На сковороді з розігрітим маслом обсмажуйте тефтелі до золотисто-коричневого кольору.
До соусу додайте дрібно порубаний часник і зелень, все перемішайте.
Надсилайте тефтелі в соус і прокип'ятіть протягом 15-20 хвилин.