Рецепт М'ясні тефтелі фото

М'ясні тефтелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Як приготувати м'ясні тефтелі, знає будь-яка господиня. Але скільки в світі господинь, стільки і рецептів. Ну а мені чим простіше і швидше - тим краще. Тому мій рецепт простий у приготуванні!

Кожному з дитинства знайомі ці невеликі та круглі котлетки. І ще ми пам'ятаємо, що їх дуже любить Карлсон, який живе на даху. Тефтелі смажать, запікають, гасять, варять на пару. Тефтелі - блюдо універсальне, їх люблять і дорослі, та діти, любителі гостренького і сидять на дієті. Адже смак тефтелек визначає скоріше не фарш, соус або перекус, в якій вони готувалися.

  • Свинина - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Томатний соус - 3-4 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
м'ясні тефтелі - фото крок 1
Обсмажте цибулю на вершковому маслі, потім додайте томатний соус і протушкувати 5-7 хвилин.
м'ясні тефтелі - фото крок 2
У ємності змішайте фарш з яйцем, зеленню, панірувальними сухарями, сіль і poperčite. Добре вимішайте до щільної консистенції.
м'ясні тефтелі - фото крок 3
Сформуйте тефтелі у вигляді кульок.
м'ясні тефтелі - фото крок 4
На сковороді з розігрітим маслом обсмажуйте тефтелі до золотисто-коричневого кольору.
м'ясні тефтелі - фото крок 5
До соусу додайте дрібно порубаний часник і зелень, все перемішайте.
м'ясні тефтелі - фото крок 6
Надсилайте тефтелі в соус і прокип'ятіть протягом 15-20 хвилин.

Схожі рецепти