Рецепт М'ясні тефтелі з грибами фото

М'ясні тефтелі з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати дуже смачне блюдо для сімейної вечері. Тефтелі з грибами вийдуть ніжні і ситні. А гриби можна використовувати будь-які - будь-то печериці або лісові гриби.

Опис приготування:

Такі тефтелі хороші тим, що їх можна подати як самостійне блюдо. Вони досить ситні і ними чудово можна наїстися. Хоча доповнити їх можна овочевим салатом. Спробуйте!

  • Фарш - 500 грам
  • Гриби лісові - 300 грам
  • Мал - 1 склянок (відвареної)
  • Яйце - 1 штук
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Вода - 100 мілілітрів
м'ясні тефтелі з грибами - фото крок 1
З'єднайте фарш, рис і гриби. Додайте яйце, сіль і спеції. Все добре перемішайте.
м'ясні тефтелі з грибами - фото крок 2
Скачайте кульки і обсмажте їх на гарячій сковороді.
м'ясні тефтелі з грибами - фото крок 3
Додайте дрібно нарізану цибулю. Підлити трохи соєвого соусу.
м'ясні тефтелі з грибами - фото крок 4
Додайте вершки і трохи води. Доведіть все до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте хвилин 20.
м'ясні тефтелі з грибами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти