М'ясні тефтелі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже смачне блюдо для сімейної вечері. Тефтелі з грибами вийдуть ніжні і ситні. А гриби можна використовувати будь-які - будь-то печериці або лісові гриби.
Такі тефтелі хороші тим, що їх можна подати як самостійне блюдо. Вони досить ситні і ними чудово можна наїстися. Хоча доповнити їх можна овочевим салатом. Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Гриби лісові - 300 грам
- Мал - 1 склянок (відвареної)
- Яйце - 1 штук
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вода - 100 мілілітрів
З'єднайте фарш, рис і гриби. Додайте яйце, сіль і спеції. Все добре перемішайте.
Скачайте кульки і обсмажте їх на гарячій сковороді.
Додайте дрібно нарізану цибулю. Підлити трохи соєвого соусу.
Додайте вершки і трохи води. Доведіть все до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте хвилин 20.
Смачного!