Рецепт М'ясна ніжність фото

М'ясна ніжність
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва якраз для випадку, коли хочеться чогось смачного і ніжного. Так, так, м'ясо теж може бути ніжним. А допоможе йому стати таким майонез"маху" .

Опис приготування:

Таке блюдо стане дуже популярним у Вашому сімейному меню. Воно відмінно буде виглядати і на святковому столі. М'ясо виходить ніжне з ароматною, тягучою скоринкою. І відмінно доповнюється смаком майонезу з лимонним соком. Спробуйте і Ви!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Майонез - 200 грам (від "Махеев' & Quot; )
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
м'ясна ніжність - фото крок 1
М'ясо наріжте на порційні шматочки. Можна їх трохи відбити.
м'ясна ніжність - фото крок 2
Викладіть м'ясо на деко для запікання. Посипте сіллю і перцем. Викладіть на кожен шматочок цибулю, нарізаний півкільцями.
м'ясна ніжність - фото крок 3
Густо змастіть майонезом"маху" .
м'ясна ніжність - фото крок 4
Рясно посипте тертим сиром і поставте в духовку при температурі 200 градусів на 30-40 хвилин.
м'ясна ніжність - фото крок 5
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти