М'ясна ніжність
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва якраз для випадку, коли хочеться чогось смачного і ніжного. Так, так, м'ясо теж може бути ніжним. А допоможе йому стати таким майонез "маху" .
Таке блюдо стане дуже популярним у Вашому сімейному меню. Воно відмінно буде виглядати і на святковому столі. М'ясо виходить ніжне з ароматною, тягучою скоринкою. І відмінно доповнюється смаком майонезу з лимонним соком. Спробуйте і Ви!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Майонез - 200 грам (від "махеев' ")
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
М'ясо наріжте на порційні шматочки. Можна їх трохи відбити.
Викладіть м'ясо на деко для запікання. Посипте сіллю і перцем. Викладіть на кожен шматочок цибулю, нарізаний півкільцями.
Густо змастіть майонезом "маху" .
Рясно посипте тертим сиром і поставте в духовку при температурі 200 градусів на 30-40 хвилин.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!