Рецепт М'який грильяж фото

М'який грильяж
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Якщо ви вирішили побалувати себе домашнім десертом, то зверніть увагу на рецепт м'якого грильяжу, такий варіант приготування обов'язково сподобається вам і стане улюбленим домашнім ласощами.

Придивіться до цього чудового рецептом м'якого грильяжу, який готується дуже просто в умовах домашньої кухні. Складові, які в ньому використовуються, доступні. Фінансові витрати значно менше, ніж покупка готового грильяжу. Тим більше, що самостійно можна покласти свої улюблені горіхи, та ще й приготувати глазур. Десерт виходить дуже смачний.

  • Какао-масло - 60 грам
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Насіння соняшника - 30 грам
  • Насіння гарбузове - 30 грам
  • Арахіс - 30 грам
  • Горіхи волоські - 60 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Віскі - 50 мілілітрів
м'який грильяж - фото крок 1
1. Влийте в каструлю невелику кількість води. Додайте цукровий пісок. Викладіть масло-какао і вершкове масло. Розігрійте все до однорідності.
м'який грильяж - фото крок 2
2. Коли інгредієнти стануть однорідними, поступово всипати какао. Постійно помішуйте. Доведіть до кипіння. Зніміть з вогню, продовжуючи помішувати.
м'який грильяж - фото крок 3
3. Підсмажте очищений арахіс. Для цього використовуйте суху сковорідку без масла. Приблизно через три хвилини вимкніть вогонь.
м'який грильяж - фото крок 4
4. Видавіть сік з половинки лимона. У м'яку суміш какао і масла викладіть насіння і горіхи. Потім додайте сік лимона, розмішайте. Після того, як я прохолода.
м'який грильяж - фото крок 5
5. Коли суміш охолола, викладіть її на Пекарській папір, попередньо змащену вершковим маслом. Розрівняйте шар цієї суміші так, щоб товщина була приблизно 1 см. Поставте в холодильник хвилин на 40.
м'який грильяж - фото крок 6
6. Після чого застиглий грильяж розріжте на рівні шматки. Приступайте до підготовки глазурі. Всі компоненти для виготовлення глазурі покладіть в каструлю. Поступово помішуючи, доведіть до кипіння. Шматочок грильяжу наколи виделкою і опустіть в теплу глазур. Потім перекладіть на пергамент. Після чого всі відправте в холодильник. Глазур захолоне через 30 хвилин. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати м'який грильяж, насолоджуйтеся десертом. Приємного чаювання.

Схожі рецепти