Люля-кебаб з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Люля-кебаб - дуже смачне і соковите блюдо, яке просто готувати! В даному випадку люля-кебаб готувався з телячого фаршу. Блюдо подається до столу з маринованим в оцті цибулею.
Перед вами простий рецепт приготування люля-кебаб з телятини. Готується блюдо досить швидко і без особливих складнощів. Як гарнір можна зварити рис або приготувати картоплю пюре. При подачі люля-кебаб присипте зеленню петрушки і кропу або просто прикрасьте пір'ям зеленого лука. Гарного вам дня!
- Телятина - 500 грам (фарш)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Паприка солодка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Оцет столовий - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю (2шт.) Змішуємо цибулю з телячим фаршем, додаємо сіль і перець за смаком. Формуємо трохи довгасті котлетки.
Що залишився лук поріжте півкільцями або кільцями, залийте оцтом і присипте спеціями за смаком. Залиште маринуватися, поки буде смажиться люля-кебаб.
Обсмажуємо котлетки з усіх боків, на рослинній олії і до готовності.
Готово! Подаємо люля-кебаб гарячим, присипавши зеленню і полив маринованою цибулею. Смачного!