Рецепт Люля-кебаб з телятини фото

Люля-кебаб з телятини
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Люля-кебаб - дуже смачне і соковите блюдо, яке просто готувати! В даному випадку люля-кебаб готувався з телячого фаршу. Блюдо подається до столу з маринованим в оцті цибулею.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування люля-кебаб з телятини. Готується блюдо досить швидко і без особливих складнощів. Як гарнір можна зварити рис або приготувати картоплю пюре. При подачі люля-кебаб присипте зеленню петрушки і кропу або просто прикрасьте пір'ям зеленого лука. Гарного вам дня!

  • Телятина - 500 грам (фарш)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Паприка солодка - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Оцет столовий - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
люля-кебаб з телятини - фото крок 1
Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю (2шт.) Змішуємо цибулю з телячим фаршем, додаємо сіль і перець за смаком. Формуємо трохи довгасті котлетки.
люля-кебаб з телятини - фото крок 2
Що залишився лук поріжте півкільцями або кільцями, залийте оцтом і присипте спеціями за смаком. Залиште маринуватися, поки буде смажиться люля-кебаб.
люля-кебаб з телятини - фото крок 3
Обсмажуємо котлетки з усіх боків, на рослинній олії і до готовності.
люля-кебаб з телятини - фото крок 4
Готово! Подаємо люля-кебаб гарячим, присипавши зеленню і полив маринованою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти