Люля-кебаб в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо готується з яловичини і курячого філе, з яких формуються котлетки. Цей люля-кебаб виходить незвичайним через те, що загортається в тісто. Виглядає красиво і апетитно!
Як приготувати люля-кебаб в тесті в домашніх умовах? Дуже просто! Вам знадобиться два види м'яса - куряче філе і яловича м'якоть. З них формується фарш, потім кебаби, які перед запіканням обмотується в смужки тесту. Виходить дуже незвичайне і красиве блюдо. Гарного дня!
- Куряче філе - 300 грам
- Яловичина - 300 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чорнослив - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Тісто листкове - 200 грам
- Базилік сушений - За смаком
М'ясні інгредієнти перекрутити в м'ясорубці (окремо). Потім перекрутити в м'ясорубці ріпчаста цибуля. З цибулі зливаємо сік.
З'єднуємо інгредієнти, додаємо сушений базилік за смаком.
Руками перемішуємо весь фарш, заважаємо дуже ретельно.
На шампури нанизуємо по два чорносливу.
Поверх чорносливу сформуйте довгасті котлетки.
Листкове тісто розморожуємо і ріжемо смужками по 2 см завтовшки.
Кожну смужку розкачайте в довжину.
Замотуємо смужками тіста наш люля-кебаб. Кладемо на змащений олією лист.
Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 170 градусів.
Смачного!