Рецепт Люля-кебаб в тесті фото

Люля-кебаб в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Тісто, Борошно, Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кебаб

Блюдо готується з яловичини і курячого філе, з яких формуються котлетки. Цей люля-кебаб виходить незвичайним через те, що загортається в тісто. Виглядає красиво і апетитно!

Як приготувати люля-кебаб в тесті в домашніх умовах? Дуже просто! Вам знадобиться два види м'яса - куряче філе і яловича м'якоть. З них формується фарш, потім кебаби, які перед запіканням обмотується в смужки тесту. Виходить дуже незвичайне і красиве блюдо. Гарного дня!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Яловичина - 300 грам (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чорнослив - 70 грам
  • Сіль - За смаком
  • Тісто листкове - 200 грам
  • Базилік сушений - За смаком
люля-кебаб в тесті - фото крок 1
М'ясні інгредієнти перекрутити в м'ясорубці (окремо). Потім перекрутити в м'ясорубці ріпчаста цибуля. З цибулі зливаємо сік.
люля-кебаб в тесті - фото крок 2
З'єднуємо інгредієнти, додаємо сушений базилік за смаком.
люля-кебаб в тесті - фото крок 3
Руками перемішуємо весь фарш, заважаємо дуже ретельно.
люля-кебаб в тесті - фото крок 4
На шампури нанизуємо по два чорносливу.
люля-кебаб в тесті - фото крок 5
Поверх чорносливу сформуйте довгасті котлетки.
люля-кебаб в тесті - фото крок 6
Листкове тісто розморожуємо і ріжемо смужками по 2 см завтовшки.
люля-кебаб в тесті - фото крок 7
Кожну смужку розкачайте в довжину.
люля-кебаб в тесті - фото крок 8
Замотуємо смужками тіста наш люля-кебаб. Кладемо на змащений олією лист.
люля-кебаб в тесті - фото крок 9
Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 170 градусів.
люля-кебаб в тесті - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти