Рецепт Люля-кебаб в мультиварці фото

Люля-кебаб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Свинина , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви коли небудь готували люля-кебаб в мультиварці? Спробуйте, вам сподобається! Тут немає нічого складного, все що вам треба це: свиня, ріпчаста цибуля і спеції. Ситно, ароматно і дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування люля-кебаб в мультиварці.

Блюдо готується надзвичайно просто, для початку потрібно зробити фарш зі свинини і ріпчастої цибулі, а потім фарш надіти на шпажки і помістити в мультиварку. Спеції кладемо, виходячи з особистих переваг. При подачі на стіл прикрасьте люля-кебаб кільцями цибулі і зеленню. Хай щастить!

  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
люля-кебаб в мультиварці - фото крок 1
Свинину і порізану цибулю пропускаємо через м'ясорубку і солимо. Гарненько вимішуємо фарш руками і ставимо в холодильник на півгодини.
люля-кебаб в мультиварці - фото крок 2
З однорідного фаршу формуємо довгасті ковбаски і одягаємо їх на дерев'яні шпажки.
люля-кебаб в мультиварці - фото крок 3
Змастіть чашу мультиварки рослинним маслом, викладіть в неї люля-кебаб і включіть програму"Мультіповар" , температура 120 градусів, 5 хвилин. Обсмажте до золотистої скоринки з двох сторін, потім ту ж програму ставимо ще на 20 хвилин.
люля-кебаб в мультиварці - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти