Люля-кебаб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
А ви коли небудь готували люля-кебаб в мультиварці? Спробуйте, вам сподобається! Тут немає нічого складного, все що вам треба це: свиня, ріпчаста цибуля і спеції. Ситно, ароматно і дуже смачно!
Перед вами простий рецепт приготування люля-кебаб в мультиварці.
Блюдо готується надзвичайно просто, для початку потрібно зробити фарш зі свинини і ріпчастої цибулі, а потім фарш надіти на шпажки і помістити в мультиварку. Спеції кладемо, виходячи з особистих переваг. При подачі на стіл прикрасьте люля-кебаб кільцями цибулі і зеленню. Хай щастить!
- Свинячий фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Свинину і порізану цибулю пропускаємо через м'ясорубку і солимо. Гарненько вимішуємо фарш руками і ставимо в холодильник на півгодини.
З однорідного фаршу формуємо довгасті ковбаски і одягаємо їх на дерев'яні шпажки.
Змастіть чашу мультиварки рослинним маслом, викладіть в неї люля-кебаб і включіть програму "мультіповар", температура 120 градусів, 5 хвилин. Обсмажте до золотистої скоринки з двох сторін, потім ту ж програму ставимо ще на 20 хвилин.
Смачного!