Лосятина тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Не часто зустрінеш людей, які пробували готувати лосятину. Насправді рекомендую спробувати, якщо з'явиться така можливість. Тушкована лосятина з овочами - це дуже апетитно і смачно!
Розповім, як приготувати лосятину тушковану. Попередньо підготуйте лосятину, поставте її готуватися в мультиварці. Потрібно розрахувати час приготування таким чином, щоб додати готове м'ясо до практично готовим тушкованих овочів. На гарнір рекомендую відварити рис. Вдалого приготування!
- Лосятина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Помідор - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
В першу чергу ретельно промиваємо м'ясо під холодною водою. Розрізаємо його на порційні шматочки, кладемо в чашу мультиварки і заливаємо 2 склянками води. Виставляємо режим "гасіння" з 3 годину. Періодично видаляємо піну.
Цибулю і моркву очищаємо. Морква трьом на тертці, а цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі під кришкою (приблизно 10-12 хвилин).
Помідор промиваємо та нарізаємо. Додаємо томат до овочів на сковороду, вливаємо півсклянки води. Тушкуємо на повільному вогні ще 25 хвилин.
В кінці додаємо приготоване м'ясо, все перемішуємо. Тушкуємо ще 45 хвилин. Для 15 хвилин до готовності солимо, перчим, додаємо спеції.
Блюдо подається до столу з гарніром. Смачного!