Рецепт Лосятина тушкована фото

Лосятина тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Не часто зустрінеш людей, які пробували готувати лосятину. Насправді рекомендую спробувати, якщо з'явиться така можливість. Тушкована лосятина з овочами - це дуже апетитно і смачно!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати лосятину тушковану. Попередньо підготуйте лосятину, поставте її готуватися в мультиварці. Потрібно розрахувати час приготування таким чином, щоб додати готове м'ясо до практично готовим тушкованих овочів. На гарнір рекомендую відварити рис. Вдалого приготування!

  • Лосятина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
лосятина тушкована - фото крок 1
В першу чергу ретельно промиваємо м'ясо під холодною водою. Розрізаємо його на порційні шматочки, кладемо в чашу мультиварки і заливаємо 2 склянками води. Виставляємо режим"Гасіння" з 3 годину. Періодично видаляємо піну.
лосятина тушкована - фото крок 2
Цибулю і моркву очищаємо. Морква трьом на тертці, а цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі під кришкою (приблизно 10-12 хвилин).
лосятина тушкована - фото крок 3
Помідор промиваємо та нарізаємо. Додаємо томат до овочів на сковороду, вливаємо півсклянки води. Тушкуємо на повільному вогні ще 25 хвилин.
лосятина тушкована - фото крок 4
В кінці додаємо приготоване м'ясо, все перемішуємо. Тушкуємо ще 45 хвилин. Для 15 хвилин до готовності солимо, перчим, додаємо спеції.
лосятина тушкована - фото крок 5
Блюдо подається до столу з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти