Рецепт Лосятина тушкована фото

Лосятина тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Не часто зустрінеш людей, які пробували готувати лосятину. Насправді рекомендую спробувати, якщо з'явиться така можливість. Тушкована лосятина з овочами - це дуже апетитно і смачно!

Розповім, як приготувати лосятину тушковану. Попередньо підготуйте лосятину, поставте її готуватися в мультиварці. Потрібно розрахувати час приготування таким чином, щоб додати готове м'ясо до практично готовим тушкованих овочів. На гарнір рекомендую відварити рис. Вдалого приготування!

  • Лосятина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
лосятина тушкована - фото крок 1
В першу чергу ретельно промиваємо м'ясо під холодною водою. Розрізаємо його на порційні шматочки, кладемо в чашу мультиварки і заливаємо 2 склянками води. Виставляємо режим "гасіння" з 3 годину. Періодично видаляємо піну.
лосятина тушкована - фото крок 2
Цибулю і моркву очищаємо. Морква трьом на тертці, а цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі під кришкою (приблизно 10-12 хвилин).
лосятина тушкована - фото крок 3
Помідор промиваємо та нарізаємо. Додаємо томат до овочів на сковороду, вливаємо півсклянки води. Тушкуємо на повільному вогні ще 25 хвилин.
лосятина тушкована - фото крок 4
В кінці додаємо приготоване м'ясо, все перемішуємо. Тушкуємо ще 45 хвилин. Для 15 хвилин до готовності солимо, перчим, додаємо спеції.
лосятина тушкована - фото крок 5
Блюдо подається до столу з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти