Лосятина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є можливість приготувати щось з м'яса диких тварин, то робити це краще за допомогою звичайної сковороди. Смажене або тушковане м'ясо відрізняється своїми соковитістю і ароматом.
Якщо вам цікаво, як приготувати лосятину на сковороді, то скористайтеся цим рецептом. Він досить простий у виконанні. Побалуйте близьких блюдом з м'яса дикого тваринного!
- Лосятина - 1 кілограм
- Цибуля - 50 грам
- Морква - 50 грам
- Корінь петрушки - 25 грам
- Корінь селери - 25 грам
- Лавровий лист - 3 штуки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 літр
1
Насамперед вам необхідно приготувати маринад. М'ясо лося має специфічний запах, тому його обов'язково потрібно маринувати перед приготуванням.
2
Всі овочі почистіть і дрібно нарубати або натріть на тертці. Покладіть їх в каструльку і залийте водою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть овочі двадцять хвилин.
3
В кінці варіння закиньте до овочів сіль, цукор і оцет. Готовий маринад остудіть.
4
М'ясо лося вимийте і наріжте на шматочки. Викладіть його в маринад і поставте в холодильник на всю ніч.
5
Коли м'ясо промаринуется, викладіть його в сковорідку і додайте маринад з каструлі. Гасіть м'ясо на повільному вогні до повної готовності два з половиною години.