Рецепт Лосятина на сковороді фото

Лосятина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Якщо у вас є можливість приготувати щось з м'яса диких тварин, то робити це краще за допомогою звичайної сковороди. Смажене або тушковане м'ясо відрізняється своїми соковитістю і ароматом.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати лосятину на сковороді, то скористайтеся цим рецептом. Він досить простий у виконанні. Побалуйте близьких блюдом з м'яса дикого тваринного!

  • Лосятина - 1 кілограм
  • Цибуля - 50 грам
  • Морква - 50 грам
  • Корінь петрушки - 25 грам
  • Корінь селери - 25 грам
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
1
Насамперед вам необхідно приготувати маринад. М'ясо лося має специфічний запах, тому його обов'язково потрібно маринувати перед приготуванням.
2
Всі овочі почистіть і дрібно нарубати або натріть на тертці. Покладіть їх в каструльку і залийте водою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть овочі двадцять хвилин.
3
В кінці варіння закиньте до овочів сіль, цукор і оцет. Готовий маринад остудіть.
4
М'ясо лося вимийте і наріжте на шматочки. Викладіть його в маринад і поставте в холодильник на всю ніч.
5
Коли м'ясо промаринуется, викладіть його в сковорідку і додайте маринад з каструлі. Гасіть м'ясо на повільному вогні до повної готовності два з половиною години.

Схожі рецепти