Локшина з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині дуже люблять макаронні вироби, причому практично в будь-якому вигляді і з будь-якими приправами. Але одне блюдо ми любимо особливо, його рецептом хочу поділитися.
Філе обсмажуємо, додаємо спеції, соєвий соус, часник, помідори, вершки і тушкуємо. Перед подачею на стіл в локшину з куркою і грибами можна крапнути трохи соєвого соусу. Смачного!
- Локшина - 450 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Печериці - 250 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Помідор черрі - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
Куряче м'ясо поріжте кубиками, гриби пластинками.
Обсмажте м'ясо на сковороді близько 10 хвилин.
Потім додайте гриби і соєвий соус.
Обсмажуйте на середньому вогні до золотистої скоринки на грибах. Це займе близько 20 хвилин.
Потім додайте порізані часник і помідори, влийте вершки. Перемішайте і проваріть ще пару хвилин. Заправка з грибів і курятини до локшині готова.
Відваріть локшину, відкиньте на друшляк і дайте стекти. Викладіть на тарілку, а зверху заправку.