Локшина з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати локшину з грибами - смачну і ситну, але разом з тим досить вишукану. Принаймні особисто для мене смачніше блюдо не знайти! Виходить ароматно і досить ситно, пробуємо!
З таким простим рецептом локшини з грибами вам точно не пропасти ні в одній компанії! Судіть самі: готується страва швидко, а виходить таким смачним, що прямо тане в роті! Додайте до цього високу ситність - і отримаєте відмінний варіант вечері на цілу компанію, в міру економного і прямо над міру смачного!
- Локшина - 450 грам
- Горошок консервований - 300 грам
- Гриби - 4-6 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Бульйон - 1.5 L
- Спеції - За смаком
1. Доводимо до кипіння бульйон зі спеціями. Рекомендую брати наваристий, жирний бульйон, тоді локшина просочиться і буде прямо танути в роті.
2. Так як локшина вариться швидко, спочатку додамо в бульйон грибочки. А коли вони вже будуть готові, додамо локшину і горошок, зменшимо вогонь і протушкувати все до готовності. Спеції додавайте до смаку.
3. Залишок води зливаємо, викладаємо локшину на тарілку, посипаємо тертим сиром. Готово!