Лобіо з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ситна квасоля і тане в роті м'ясо - блюдо для справжніх любителів смачної і здорової їжі і не тільки! Перед Вами нехитрий рецепт лобіо з м'ясом.
Якщо Вам не хочеться готувати просто квасоля, та й за столом зберуться чоловіки, яких потрібно нагодувати, тоді спробуйте це вельми цікаве блюдо. Бобові відомі своїми корисними якостями, з м'ясом вони ще постають ще вигідніше. Для приготування лобіо з м'ясом можете використовувати як свинину, так і яловичину. А також можна поекспериментувати з бараниною. І не забуваємо про грузинських приправах. Дивимося рецепт!
- Квасоля суха - 1 Склянка
- Свинина - 500 грам
- Пучок кінзи - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
- Спеції - За смаком
Заливаємо квасоля на ніч водою. М'ясо маринуємо: в маслі і вини, зі спеціями (koriandr, базилік і т.Д.) і ставимо в холодильник на 1-2 годину.
Поки вариться квасоля, дістаньте м'ясо з холодильника, обсмажте на сковороді. Поріжте цибулю кільцями, морква невеликими шматочками і киньте до м'яса. А також часник. Додати сіль, поперчіть і залийте вином. Гасити на маленькому вогні 30 хвилин.
Додаємо квасолю.
Тепер додайте томатну пасту і ще трохи вина.
Дрібно порубати зелень і відправте її до м'яса і квасолі.
Гасіть все до готовності. Тим часом можете запекти або відварити картоплю. Потім готову страву можна викласти на кружки картоплі і прикрасити зеленню. Подавати гарячим. Ось такий оригінальний рецепт лобіо з м'ясом! Смачного)