Рецепт Лобіо з квасолі з м'ясом фото

Лобіо з квасолі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб зробити грузинське лобіо ще смачніше, варто додати м'яса! Для вечері або обіду це гаряче блюдо просто в самий раз. Дивимося цей простий рецепт лобіо з квасолі з м'ясом - тішимо своїх близьких.

Опис приготування:

Якщо у вас в родині більшість чоловіків, тоді, як то кажуть, однією квасолею ситий не будеш. У лобіо (національне грузинське блюдо) з квасолі пропоную додати м'яса. Я вважаю за краще яловичину, але можна використовувати і телятину. Для приготування лобіо з квасолі і м'яса беремо червону квасолю. Дивимося цей простий рецепт.

  • Червона квасоля - 2 склянки
  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Зубчик часнику - 2 штуки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 150 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
лобіо з квасолі з м'ясом - фото крок 1
Квасоля варимо до готовності у великій кількості води. Тим часом, м'ясо ріжемо шматочками.
лобіо з квасолі з м'ясом - фото крок 2
На розігріту сковороду викладаємо м'ясо, обсмажуємо. Додаємо до нього моркву і цибулю (морква ріжемо соломкою, цибуля - півкільцями). Обсмажуємо хвилин 5.
лобіо з квасолі з м'ясом - фото крок 3
Додаємо томатну пасту, подрібнений часник і спеції. Смажимо хвилин п'ять, потім заливаємо водою і тушкуємо із закритою кришкою до готовності м'яса.
лобіо з квасолі з м'ясом - фото крок 4
Тепер соус: на окремій сковороді обсмажуємо борошно, потім додаємо ложку масла вершкового.
лобіо з квасолі з м'ясом - фото крок 5
Додаємо до борошна воду, помішувати 3-5 хвилин.
лобіо з квасолі з м'ясом - фото крок 6
На великій тертці натріть сир.
лобіо з квасолі з м'ясом - фото крок 7
У каструлю викладаємо квасоля відварну, м'ясо, заливаємо все соусом і посипаємо сиром. Коли почне закипати - знімаємо з вогню. Подавати лобіо з квасолі і м'яса слід в гарячому вигляді. Смачного)

Схожі рецепти