Рецепт Литовський борщ фото

Литовський борщ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти , Огірок , Кефір
Низькокалорійні
На обід
Борщ , Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Іноді не хочеться їсти наваристих гарячих супів. Але тоді можна зробити холодний варіант цієї страви. Він вгамує апетит і освіжить організм. Плюс, такі супи дієтичні. Так що читайте рецепт!

Опис приготування:

Ви можете дізнатися про те, як приготувати литовський борщ. Тут немає м'яса і бульйону, тому мій чоловік не погоджується його є. Ну і добре, мені більше дістається. Заздалегідь потрібно відварити буряк і яйця. В іншому все швидко і просто. Можна його зробити і на природі, якщо підготуєте всі інгредієнти.

  • Кефір - 600 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Крем - 50 мілілітрів
  • Буряк - 2 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Зелену цибулю і кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
литовський борщ - фото крок 1
Буряк відваріть. Потім почистіть її і натріть, найкраще на тертці для корейської моркви.
литовський борщ - фото крок 2
Яйце відварити круто. Наріжте його півкільцями, і додайте до буряка.
литовський борщ - фото крок 3
Натріть огірок на тертці.
литовський борщ - фото крок 4
Додайте промиту і подрібнену зелень.
литовський борщ - фото крок 5
Додайте сіль, перець і сметану. Кефір перемішайте з водою. Влийте його до інгредієнтів.
литовський борщ - фото крок 6
Залиште борщ на 2 години в холодильнику. Колір виходить приголомшливим. Смачного!

Схожі рецепти