Рецепт Литовський борщ фото

Литовський борщ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
Буряк, Овочі, Молочні продукти, Огірок, Кефір
Низькокалорійні
На обід
Борщ, Супи, Холодні супи

Іноді не хочеться їсти наваристих гарячих супів. Але тоді можна зробити холодний варіант цієї страви. Він вгамує апетит і освіжить організм. Плюс, такі супи дієтичні. Так що читайте рецепт!

Ви можете дізнатися про те, як приготувати литовський борщ. Тут немає м'яса і бульйону, тому мій чоловік не погоджується його є. Ну і добре, мені більше дістається. Заздалегідь потрібно відварити буряк і яйця. В іншому все швидко і просто. Можна його зробити і на природі, якщо підготуєте всі інгредієнти.

  • Кефір - 600 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Крем - 50 мілілітрів
  • Буряк - 2 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Зелену цибулю і кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
литовський борщ - фото крок 1
Буряк відваріть. Потім почистіть її і натріть, найкраще на тертці для корейської моркви.
литовський борщ - фото крок 2
Яйце відварити круто. Наріжте його півкільцями, і додайте до буряка.
литовський борщ - фото крок 3
Натріть огірок на тертці.
литовський борщ - фото крок 4
Додайте промиту і подрібнену зелень.
литовський борщ - фото крок 5
Додайте сіль, перець і сметану. Кефір перемішайте з водою. Влийте його до інгредієнтів.
литовський борщ - фото крок 6
Залиште борщ на 2 години в холодильнику. Колір виходить приголомшливим. Смачного!

Схожі рецепти