Рецепт Листковий яблучний пиріг фото

Листковий яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Яблука , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З чого роблять листкові пироги? З листкового тіста? помиляєтеся. Насправді з усього. А назва у нього таке тому, що складається він з шарів. Мій пиріг з лаваша, з яблуком і корицею.

Опис приготування:

Готувати пироги можна не тільки з тіста, але і з лаваша. Лаваш дозволяє робити не тільки закусочні страви, але і десерти. Один з таких представлений вашій увазі. Ви з легкістю зможете приготувати його, слідуючи моїм рецептом, як приготувати листковий яблучний пиріг.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Яблука - 4-5 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Обкладинка - За смаком
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 250 грам(3 ст. Ложки для начинки, 4-5 ст. Ложок для яєчної маси)
листковий яблучний пиріг - фото крок 1
Солодкі червоні яблука нарізаємо кубиками. Шкірку можна знімати, а можна і ні. Червона шкурка яблука надає начинці колір. Яблука ми будемо гасити. Вони пустять сік і додадуть начинці яскравість.
листковий яблучний пиріг - фото крок 2
У мисочці збийте молоко з яйцями. Додайте цукор, знову збийте.
листковий яблучний пиріг - фото крок 3
У сковороді розтопіть 50 г. Вершкового масла. Викладіть яблука, посипте їх цукром.
листковий яблучний пиріг - фото крок 4
Карамелізіруется яблука. Помішуйте. Яблука пустять сік, і він, з'єднавшись з цукром, перетвориться на карамель. Додайте мелену корицю.
листковий яблучний пиріг - фото крок 5
Форму для запікання змастіть вершковим маслом. На дно форми викладіть шматочки лаваша, застеливши все дно форми.
листковий яблучний пиріг - фото крок 6
Викладіть частина яблук. Розподіліть яблука по лаваш.
листковий яблучний пиріг - фото крок 7
Влийте трохи яєчно-молочний маси.
листковий яблучний пиріг - фото крок 8
Накрийте новим шаром лаваша. Повторіть шари пирога.
листковий яблучний пиріг - фото крок 9
Сформуйте пиріг повністю. Останнім шаром повинен бути лаваш, политий яєчно-молочної масою.
листковий яблучний пиріг - фото крок 10
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте пиріг до готовності (25 хвилин). Дістаньте пиріг з духовки. Злегка остудіть його. Зніміть форму. Перенесіть ніжний пиріг на блюдо і подайте до столу.

Схожі рецепти