Рецепт Пиріг листковий з рибою фото

Пиріг листковий з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Форель, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Листковий пиріг з рибою готується з покупного листкового тіста з начинкою з форелі, шпинату і твердого сиру. Виходить дуже смачно і апетитно! Пиріг можна приготувати на обід, вечерю або полуденок.

До вашої уваги - простий рецепт приготування пирога листкового з рибою. Спершу злегка притомленим шпинат на вершковому маслі. Розкладаємо листкове тісто на деку, прорізаємо бортики по периметру. На квадрат листкового тіста викладаємо шпинат, зверху шматочки червоної риби. Присипаємо пиріг тертим сиром і запікаємо в духовці 25-30 хвилин. Хай щастить!

  • Тісто листкове - 1 штука (квадрат)
  • Форель свіжа - 150 грам
  • Шпинат - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Твердий сир - 80 грам
  • Вершкове масло - За смаком
пиріг листковий з рибою - фото крок 1
Розігріваємо на сковороді вершкове масло і додаємо промитий шпинат.
пиріг листковий з рибою - фото крок 2
Готуємо шпинат до м'якості.
пиріг листковий з рибою - фото крок 3
Філе форелі нарізаємо невеликими шматочками.
пиріг листковий з рибою - фото крок 4
Застеляємо деко папером для випічки, зверху викладаємо квадрат листкового тіста. Прорізаємо ножем бортики, відступивши від краю 2 см.
пиріг листковий з рибою - фото крок 5
Викладаємо шпинат на тісто, зверху розміщуємо рибу.
пиріг листковий з рибою - фото крок 6
Присипаємо майбутній пиріг тертим сиром.
пиріг листковий з рибою - фото крок 7
Бортики пирога змащуємо яєчним жовтком.
пиріг листковий з рибою - фото крок 8
Запікаємо пиріг в духовці 25 хвилин, за цей час бортики повинні піднятися, а сир розплавиться. Смачного!

Схожі рецепти