Рецепт Листковий пиріг з фаршем фото

Листковий пиріг з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Сімейна вечеря
Випічка, Пироги

Листковий пиріг з фаршем - це дуже смачний і ситний пиріг, який подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приготувати його нескладно, так що він добре підійде і для буднього дня.

Простий рецепт листкового пирога з фаршем:

1. Фарш обсмажуємо на сковороді близько 7 хвилин.

2. В цей час натираємо сир на середній терці.

3. Тісто розділяємо на 2 рівні частини, обидві розгортаємо.

4. Деко змащуємо маслом, викладаємо в нього пласт розкачане тісто, краю трохи відтягує, щоб потім з'єднати їх з краями другого пласта.

5. В окремій ємності змішуємо фарш, тертий сир, вбиваємо яйце, солимо і перчимо отриману суміш, потім викладаємо на шар тіста в листі.

6. Накриваємо зверху другим шаром тіста, zashtipиvaem кінець.

7. Змащуємо зверху яйцем і проколюємо наш пиріг виделкою в декількох місцях.

8. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

9. Наш пиріг готовий!

Як вид, рецепт листкового пирога з фаршем неймовірно простий - розібратися в секретах приготування під силу навіть початківцю кулінарові. А страва виходить дуже гідне, я вам скажу - не тільки на буденний стіл, але і на святковий можна подати. Удачі в приготуванні!


  • Фарш - 500 грам
  • Тісто листкове - 500 грам (готове)
  • Сир - 250 грам (будь-який твердий)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
Простий рецепт листкового пирога з фаршем:

1. Фарш обсмажуємо на сковороді близько 7 хвилин.

2. В цей час натираємо сир на середній терці.

3. Тісто розділяємо на 2 рівні частини, обидві розгортаємо.

4. Деко змащуємо маслом, викладаємо в нього пласт розкачане тісто, краю трохи відтягує, щоб потім з'єднати їх з краями другого пласта.

5. В окремій ємності змішуємо фарш, тертий сир, вбиваємо яйце, солимо і перчимо отриману суміш, потім викладаємо на шар тіста в листі.

6. Накриваємо зверху другим шаром тіста, zashtipиvaem кінець.

7. Змащуємо зверху яйцем і проколюємо наш пиріг виделкою в декількох місцях.

8. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

9. Наш пиріг готовий!

Як вид, рецепт листкового пирога з фаршем неймовірно простий - розібратися в секретах приготування під силу навіть початківцю кулінарові. А страва виходить дуже гідне, я вам скажу - не тільки на буденний стіл, але і на святковий можна подати. Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти