Листковий пиріг з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Листковий пиріг з фаршем - це дуже смачний і ситний пиріг, який подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приготувати його нескладно, так що він добре підійде і для буднього дня.
Простий рецепт листкового пирога з фаршем:
1. Фарш обсмажуємо на сковороді близько 7 хвилин.
2. В цей час натираємо сир на середній терці.
3. Тісто розділяємо на 2 рівні частини, обидві розгортаємо.
4. Деко змащуємо маслом, викладаємо в нього пласт розкачане тісто, краю трохи відтягує, щоб потім з'єднати їх з краями другого пласта.
5. В окремій ємності змішуємо фарш, тертий сир, вбиваємо яйце, солимо і перчимо отриману суміш, потім викладаємо на шар тіста в листі.
6. Накриваємо зверху другим шаром тіста, zashtipиvaem кінець.
7. Змащуємо зверху яйцем і проколюємо наш пиріг виделкою в декількох місцях.
8. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
9. Наш пиріг готовий!
Як вид, рецепт листкового пирога з фаршем неймовірно простий - розібратися в секретах приготування під силу навіть початківцю кулінарові. А страва виходить дуже гідне, я вам скажу - не тільки на буденний стіл, але і на святковий можна подати. Удачі в приготуванні!
- Фарш - 500 грам
- Тісто листкове - 500 грам (готове)
- Сир - 250 грам (будь-який твердий)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
1. Фарш обсмажуємо на сковороді близько 7 хвилин.
2. В цей час натираємо сир на середній терці.
3. Тісто розділяємо на 2 рівні частини, обидві розгортаємо.
4. Деко змащуємо маслом, викладаємо в нього пласт розкачане тісто, краю трохи відтягує, щоб потім з'єднати їх з краями другого пласта.
5. В окремій ємності змішуємо фарш, тертий сир, вбиваємо яйце, солимо і перчимо отриману суміш, потім викладаємо на шар тіста в листі.
6. Накриваємо зверху другим шаром тіста, zashtipиvaem кінець.
7. Змащуємо зверху яйцем і проколюємо наш пиріг виделкою в декількох місцях.
8. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
9. Наш пиріг готовий!
Як вид, рецепт листкового пирога з фаршем неймовірно простий - розібратися в секретах приготування під силу навіть початківцю кулінарові. А страва виходить дуже гідне, я вам скажу - не тільки на буденний стіл, але і на святковий можна подати. Удачі в приготуванні!