Рецепт Листковий рулет з фаршем фото

Листковий рулет з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто, М'ясо, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою

Смачний рулет з м'ясом. Готується така випічка на листковому або сметанному тесті. А м'ясо, що використовується для начинки можна взяти будь-який, але його попередньо необхідно відварити.

Такий рулет можна подати до першої страви. Наприклад, до бульйону. Він виходить дуже ситний і смачний. Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Тісто листкове - 250 грам
  • М'ясо - 300 грам (відварне)
  • Мал - 200 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Жовток яєчний - 1 штук
  • Кунжут - 1 Ст. Ложок (по бажанню)
листковий рулет з фаршем - фото крок 1
Для приготування начинки обсмажте подрібнені цибулю і моркву.
листковий рулет з фаршем - фото крок 2
Відварене м'ясо дрібно наріжте і перемішайте з засмажкою.
листковий рулет з фаршем - фото крок 3
Додайте відварений рис і яйця. Все добре перемішайте і посоліть за смаком.
листковий рулет з фаршем - фото крок 4
Розкачайте тісто в прямокутний пласт. Викладіть по ньому всю начинку, трохи не доходячи до кінця.
листковий рулет з фаршем - фото крок 5
Поверніть рулет. З боків тісто подверніте, щоб начинка не висипалася. Змастіть поверхню рулету жовтком і осипьте кунжутом, по бажанню. Поставте рулет в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40 хвилин.
листковий рулет з фаршем - фото крок 6
Готовий рулет трохи остудіть, наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти