Листковий рулет з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рулет з м'ясом. Готується така випічка на листковому або сметанному тесті. А м'ясо, що використовується для начинки можна взяти будь-який, але його попередньо необхідно відварити.
Такий рулет можна подати до першої страви. Наприклад, до бульйону. Він виходить дуже ситний і смачний. Обов'язково спробуйте приготувати!
- Тісто листкове - 250 грам
- М'ясо - 300 грам (відварне)
- Мал - 200 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Жовток яєчний - 1 штук
- Кунжут - 1 Ст. Ложок (по бажанню)
Для приготування начинки обсмажте подрібнені цибулю і моркву.
Відварене м'ясо дрібно наріжте і перемішайте з засмажкою.
Додайте відварений рис і яйця. Все добре перемішайте і посоліть за смаком.
Розкачайте тісто в прямокутний пласт. Викладіть по ньому всю начинку, трохи не доходячи до кінця.
Поверніть рулет. З боків тісто подверніте, щоб начинка не висипалася. Змастіть поверхню рулету жовтком і осипьте кунжутом, по бажанню. Поставте рулет в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40 хвилин.
Готовий рулет трохи остудіть, наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!