Листкові торти з ananasami
(покроковий рецепт з фото)
Ласуни будуть у захваті від цієї випічки. Готується швидко і просто, виходить смачно і красиво, з'їдається блискавично і з задоволенням.
Випікати різні вироби з листкового тіста дуже легко і зручно. В запасі у кожної господині повинен бути шматочок такого тесту в морозилці. Розморожується воно досить швидко, і ви завжди зможете швидко підготуватися до приходу гостей. Хочу розповісти вам, як приготувати слойки з ананасом. Процес дуже швидкий, адже тісто і начинку вам готувати не треба. Єдиний мінус - такі слойки дуже швидко кудись зникають. Отже, читаємо рецепт і готуємо смачні слойки.
1. Готове листкове тісто размораживаем. Потім розрізаємо на квадрати зі сторонами 10 см.
2. Викладаємо підготовлені квадратики на застелений пергаментом деко і змащуємо, не доходячи до краю приблизно 1.5 см, невеликою кількістю джему або густого варення.
3. Викладаємо по центру квадрата кружок ананаса.
4. Випікаємо при температурі 180 градусів до зарум'янювання тесту.
От і все, домашні вже стоять на кухні в очікуванні випічки. Смачного!
- Листкове тісто - 500 грам
- Ананаси консервовані - 400 грам
- Джем будь - 150 грам
1. Готове листкове тісто размораживаем. Потім розрізаємо на квадрати зі сторонами 10 см.
2. Викладаємо підготовлені квадратики на застелений пергаментом деко і змащуємо, не доходячи до краю приблизно 1.5 см, невеликою кількістю джему або густого варення.
3. Викладаємо по центру квадрата кружок ананаса.
4. Випікаємо при температурі 180 градусів до зарум'янювання тесту.
От і все, домашні вже стоять на кухні в очікуванні випічки. Смачного!