Листкові торти «PiTiVi»
(покроковий рецепт з фото)
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Листкове тісто, Абрикос, Вершкове масло, Мигдалеве борошно
А ви знаєте, як приготувати слойки "пітівье"? Якщо сама назва нічого вам не говорить, тоді обов'язково слід розширити свої горизонти і дізнатися новий цікавий рецепт з покроковою інструкцією.
Такі слойки хороші тим, що начинка може бути абсолютно будь-який: горіховий крем, шоколад, ягоди або фрукти. Головною родзинкою слоек є їх форма. Що стосується розміру, то тут все дуже умовно, адже ви можете самі вирішити, наскільки великими будуть ваші слойки. Дуже рекомендую взяти на замітку цей варіант приготування.
- Вершкове масло - 100 грам
- Мигдалеве борошно - 100 грам
- Жовток - 2 штуки
- Листкове тісто - 1 грам
- Абрикоси - 500 грам
2. Розітріть все до однорідності.
4. Все ретельно перемішайте і приберіть хвилин на 15 в холодильник.
6. Тісто розкачати і виріжте рівне коло. Викладіть його на деко, застелене пергаментом.
8. Зверху накрийте ще одним таким же кружечком тесту.