Рецепт Листкові торти «PiTiVi» фото

Листкові торти «PiTiVi»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Листкове тісто, Абрикос, Вершкове масло, Мигдалеве борошно
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Листкові торти

А ви знаєте, як приготувати слойки "пітівье"? Якщо сама назва нічого вам не говорить, тоді обов'язково слід розширити свої горизонти і дізнатися новий цікавий рецепт з покроковою інструкцією.

Такі слойки хороші тим, що начинка може бути абсолютно будь-який: горіховий крем, шоколад, ягоди або фрукти. Головною родзинкою слоек є їх форма. Що стосується розміру, то тут все дуже умовно, адже ви можете самі вирішити, наскільки великими будуть ваші слойки. Дуже рекомендую взяти на замітку цей варіант приготування.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Мигдалеве борошно - 100 грам
  • Жовток - 2 штуки
  • Листкове тісто - 1 грам
  • Абрикоси - 500 грам
листкові торти
2. Розітріть все до однорідності.
листкові торти
4. Все ретельно перемішайте і приберіть хвилин на 15 в холодильник.
листкові торти
6. Тісто розкачати і виріжте рівне коло. Викладіть його на деко, застелене пергаментом.
листкові торти
8. Зверху накрийте ще одним таким же кружечком тесту.

Схожі рецепти