Рецепт Листкові торти «PiTiVi» фото

Листкові торти «PiTiVi»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Листкове тісто , Абрикос , Вершкове масло , Мигдалеве борошно
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви знаєте, як приготувати слойки"Пітівье" ? Якщо сама назва нічого вам не говорить, тоді обов'язково слід розширити свої горизонти і дізнатися новий цікавий рецепт з покроковою інструкцією.

Опис приготування:

Такі слойки хороші тим, що начинка може бути абсолютно будь-який: горіховий крем, шоколад, ягоди або фрукти. Головною родзинкою слоек є їх форма. Що стосується розміру, то тут все дуже умовно, адже ви можете самі вирішити, наскільки великими будуть ваші слойки. Дуже рекомендую взяти на замітку цей варіант приготування.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Мигдалеве борошно - 100 грам
  • Жовток - 2 штуки
  • Листкове тісто - 1 грам
  • Абрикоси - 500 грам
листкові торти & Quot; Pitivye
1. Для приготування начинки в глибокій мисці з'єднайте розм'якшене вершкове масло з цукром.
листкові торти & Quot; Pitivye
2. Розітріть все до однорідності.
листкові торти & Quot; Pitivye
3. Додайте жовтки і мигдалеву борошно. Для аромату рекомендую додати трохи рому.
листкові торти & Quot; Pitivye
4. Все ретельно перемішайте і приберіть хвилин на 15 в холодильник.
листкові торти & Quot; Pitivye
5. В даному випадку в начинку будуть використовуватися абрикоси. Вимийте їх, обсушити, видаліть кісточки.
листкові торти & Quot; Pitivye
6. Тісто розкачати і виріжте рівне коло. Викладіть його на деко, застелене пергаментом.
листкові торти & Quot; Pitivye
7. Викладіть рівним шаром миндальную начинку і фрукти.
листкові торти & Quot; Pitivye
8. Зверху накрийте ще одним таким же кружечком тесту.
листкові торти & Quot; Pitivye
9. Зробіть в центрі маленьку дірочку. Ножем можна зробити декор і сформувати хвилясті краї. Змастіть жовтком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте слойки до рум'яності близько 20 хвилин.

Схожі рецепти