Листкові торти «PiTiVi»
(покроковий рецепт з фото)
Тісто
, Борошно
, Молочні продукти
, Фрукти
, Листкове тісто
, Абрикос
, Вершкове масло
, Мигдалеве борошно
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
А ви знаєте, як приготувати слойки"Пітівье" ? Якщо сама назва нічого вам не говорить, тоді обов'язково слід розширити свої горизонти і дізнатися новий цікавий рецепт з покроковою інструкцією.
Опис приготування:
Такі слойки хороші тим, що начинка може бути абсолютно будь-який: горіховий крем, шоколад, ягоди або фрукти. Головною родзинкою слоек є їх форма. Що стосується розміру, то тут все дуже умовно, адже ви можете самі вирішити, наскільки великими будуть ваші слойки. Дуже рекомендую взяти на замітку цей варіант приготування.
- Вершкове масло - 100 грам
- Мигдалеве борошно - 100 грам
- Жовток - 2 штуки
- Листкове тісто - 1 грам
- Абрикоси - 500 грам
1. Для приготування начинки в глибокій мисці з'єднайте розм'якшене вершкове масло з цукром.
2. Розітріть все до однорідності.
3. Додайте жовтки і мигдалеву борошно. Для аромату рекомендую додати трохи рому.
4. Все ретельно перемішайте і приберіть хвилин на 15 в холодильник.
5. В даному випадку в начинку будуть використовуватися абрикоси. Вимийте їх, обсушити, видаліть кісточки.
6. Тісто розкачати і виріжте рівне коло. Викладіть його на деко, застелене пергаментом.
7. Викладіть рівним шаром миндальную начинку і фрукти.
8. Зверху накрийте ще одним таким же кружечком тесту.
9. Зробіть в центрі маленьку дірочку. Ножем можна зробити декор і сформувати хвилясті краї. Змастіть жовтком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте слойки до рум'яності близько 20 хвилин.