Листкові торти «Круки»
(покроковий рецепт з фото)
Це вас несе і не знаєте, що з'їсти на сніданок: печенюшку або круасан? Тоді цей рецепт для Вас! У ньому Ви знайдете і то, і інше в одному флаконі. Zaintrigovala? тоді заходьте, готуватимемо!
Цей десерт придумали зовсім недавно канадські кондитери, називається він Crookie. Така випічка набирає все більшої популярності. Готуються слойки досить швидко і з цілком доступних продуктів. Не раджу брати інше печиво, так як «Орео» після високої температури стає м'яким і дуже схожий на щільну начинку. В оригіналі робиться з тіста і печива, але я додала ще шоколад. Смак вийшов більш насичений і не такий щільний. Шоколад можна взяти на свій смак як молочний, так і гіркий. Десерт краще їсти в теплому вигляді. Пробуйте!
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
- Печиво - 14 штук( "орео ")
- Куряче яйце - 1/2 штуки
- Вода - 1 Чайна ложка
- Шоколад темний - 150 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Розкачайте тісто в прямокутник і розрізати на смуги трохи ширше печива.
Збийте яйце з водою, змастіть половину смуг.
Покладіть на відстані печиво, зверху покладіть шматочки шоколаду.
Накрийте смуги з печінки не намазала смужкою, закріпіть краю. Розріжте на сегменти і притисніть краю розрізу. Поставте в тепле місце на 25 хвилин.
Змастіть слойки яйцем. Поставте в гарячу духовку і випікайте при 200 градусах протягом 15 хвилин.
Дайте охолонути до теплого стану, посипте цукровою пудрою і подавайте.
Смачного!