Рецепт Листкові торти «Круки» фото

Листкові торти «Круки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Листкові торти
Кількість порцій: 7
Час приготування: 50 хв.

Це вас несе і не знаєте, що з'їсти на сніданок: печенюшку або круасан? Тоді цей рецепт для Вас! У ньому Ви знайдете і то, і інше в одному флаконі. Zaintrigovala? тоді заходьте, готуватимемо!

Опис приготування:

Цей десерт придумали зовсім недавно канадські кондитери, називається він Crookie. Така випічка набирає все більшої популярності. Готуються слойки досить швидко і з цілком доступних продуктів. Не раджу брати інше печиво, так як «Орео» після високої температури стає м'яким і дуже схожий на щільну начинку. В оригіналі робиться з тіста і печива, але я додала ще шоколад. Смак вийшов більш насичений і не такий щільний. Шоколад можна взяти на свій смак як молочний, так і гіркий. Десерт краще їсти в теплому вигляді. Пробуйте!

  • Тісто листкове дріжджове - 500 грам
  • Печиво - 14 штук("Орео & Quot; )
  • Куряче яйце - 1/2 штуки
  • Вода - 1 Чайна ложка
  • Шоколад темний - 150 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
слойки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
слойки
Розкачайте тісто в прямокутник і розрізати на смуги трохи ширше печива.
слойки
Збийте яйце з водою, змастіть половину смуг.
слойки
Покладіть на відстані печиво, зверху покладіть шматочки шоколаду.
слойки
Накрийте смуги з печінки не намазала смужкою, закріпіть краю. Розріжте на сегменти і притисніть краю розрізу. Поставте в тепле місце на 25 хвилин.
слойки
Змастіть слойки яйцем. Поставте в гарячу духовку і випікайте при 200 градусах протягом 15 хвилин.
слойки
Дайте охолонути до теплого стану, посипте цукровою пудрою і подавайте.
слойки
Смачного!

Схожі рецепти