Листкові торти «сонечко»
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, швидко, красиво!
Кількість порцій: 4
- Тісто листкове - 500 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Апельсин - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
Тісто розкачати, вирізати 4 великих кола, діаметром близько 12 см. І 4 меншого розміру близько 9 см.
Зробити за допомогою круглого ножа надрізи, як зазначено на фото
Розправити тісто з більшого кола, як зазначено на фотографії, менше коло покласти зверху, як зазначено на фотографії
Мигдаль, коричневий сазар від ТМ "містраль", куочек слівоченого масла подрібнити за допомогою блендера
Слойки смахать яйцем, викласти в середину горіхову масу.
З Апельсина зняти цедру, почистити і порізати кружальцями. Викласти поверх горіхової маси на слойки. Присипати цукром, викласти Апельсинову цедру. ЗВипекать в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів, близько 35-40 хвилин.