Листкові торти «сонечко»
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачно, швидко, красиво!
Кількість порцій: 4
- Тісто листкове - 500 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Апельсин - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
Тісто розкачати, вирізати 4 великих кола, діаметром близько 12 см. І 4 меншого розміру близько 9 см.
Зробити за допомогою круглого ножа надрізи, як зазначено на фото
Розправити тісто з більшого кола, як зазначено на фотографії, менше коло покласти зверху, як зазначено на фотографії
Мигдаль, коричневий сазар від ТМ"Містраль" , куочек слівоченого масла подрібнити за допомогою блендера
Слойки смахать яйцем, викласти в середину горіхову масу.
З Апельсина зняти цедру, почистити і порізати кружальцями. Викласти поверх горіхової маси на слойки. Присипати цукром, викласти Апельсинову цедру. ЗВипекать в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів, близько 35-40 хвилин.