Рецепт Листкові торти «сонечко» фото

Листкові торти «сонечко»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Листкове тісто
Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Випічка

Смачно, швидко, красиво!

Кількість порцій: 4
  • Тісто листкове - 500 грам
  • Мигдаль - 50 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Жовток - 1 штука
слойки
Тісто розкачати, вирізати 4 великих кола, діаметром близько 12 см. І 4 меншого розміру близько 9 см.
слойки
Зробити за допомогою круглого ножа надрізи, як зазначено на фото
слойки
Розправити тісто з більшого кола, як зазначено на фотографії, менше коло покласти зверху, як зазначено на фотографії
слойки
Мигдаль, коричневий сазар від ТМ "містраль", куочек слівоченого масла подрібнити за допомогою блендера
слойки
Слойки смахать яйцем, викласти в середину горіхову масу.
слойки
З Апельсина зняти цедру, почистити і порізати кружальцями. Викласти поверх горіхової маси на слойки. Присипати цукром, викласти Апельсинову цедру. ЗВипекать в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів, близько 35-40 хвилин.

Схожі рецепти