Рецепт Листкові торти «сонечко» фото

Листкові торти «сонечко»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Листкове тісто
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Випічка
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачно, швидко, красиво!

Кількість порцій: 4
  • Тісто листкове - 500 грам
  • Мигдаль - 50 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Жовток - 1 штука
слойки
Тісто розкачати, вирізати 4 великих кола, діаметром близько 12 см. І 4 меншого розміру близько 9 см.
слойки
Зробити за допомогою круглого ножа надрізи, як зазначено на фото
слойки
Розправити тісто з більшого кола, як зазначено на фотографії, менше коло покласти зверху, як зазначено на фотографії
слойки
Мигдаль, коричневий сазар від ТМ"Містраль" , куочек слівоченого масла подрібнити за допомогою блендера
слойки
Слойки смахать яйцем, викласти в середину горіхову масу.
слойки
З Апельсина зняти цедру, почистити і порізати кружальцями. Викласти поверх горіхової маси на слойки. Присипати цукром, викласти Апельсинову цедру. ЗВипекать в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів, близько 35-40 хвилин.

Схожі рецепти