Листкові пиріжки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Для приготування цих пиріжків вам не знадобиться ніяких особливих інгредієнтів. Листкове тісто в поєднанні з печерицями з сиром і цибулею - ну просто смакота! Спробуйте їх приготувати і ви!
Опис приготування:
Представляю вам простий рецепт приготування листкових пиріжків з начинкою. Підготуйте всі необхідні інгредієнти: печериці, цибуля, сир пармезан, яйце, масло вершкове та сіль. Листкове тісто, я використовував готове. Це дуже заощадило мій час і сили, чого і вам рекомендую. Начинку для пиріжків приготувати зовсім не складно, печериці обсмажуються з цибулею, а потім змішуються з сиром пармезан. Формуємо пиріжки - і в грубку! хай щастить!
- Листкове тісто - 1 штука (готове, 1 пласт)
- Печериці - 200 грам
- Сир пармезан - 100 грам
- Цибуля зелена - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 10 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Печериці промийте під водою.
Дрібно нарізаємо печериці та цибулю. Далі, необхідно обсмажити на розтопленому маслі гриби і білу частину стебла цибулі. Перемішайте, приправити сіллю. Готуйте на середньому вогні 7-8 хвилин.
Листкове тісто (попередньо розморожені) поділяємо на 4 частини. Кожну частину розкачати і скрутіть в трикутник. Відступивши від складених країв 1см, зробіть розрізи з двох сторін, але не до кінця. За формою повинен вийде такий собі"колодязь" .
Подрібніть на тертці пармезан. Зелену цибулю дрібно поріжте. Потім змішайте цибулю, сир і підсмажені гриби в одній ємності.
Кожен"колодязь" наповніть начинкою. Тісто змастіть яєчним жовтком. Запікати 15-17 хвилин при температурі 190 градусів.
Готово! Смачного!