Листкове тісто з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою цього рецепта ви не тільки в лічені хвилини приготуєте смачний і корисний сніданок для всієї родини, але і порадуєте своїх домашніх смачною випічкою! спробуємо?
Дізнавшись, як приготувати листкове тісто з вишнею, ви не раз повернетеся до цього рецепту. Він дійсно дуже "оперативний" і простий, а плюшки виходять - чудо і смакота! Я листкове тісто з вишнею зазвичай готую на сніданок або полуденок - готується швидко, з чаєм або кавою - саме те. Рекомендую!
- Готове листкове тісто - 500 грам
- Вишня - 300 грам
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для змазування дека)
Тісто розморожуємо і нарізаємо на квадрати. Наколюємо кожен виделкою.
На кожен квадратик викладаємо вишню без кісточок.
Присипаємо її цукровою пудрою.
Пріщепляем краю і викладаємо на змащене маслом деко.
Випікаємо в розігрітій до 180С духовці 10 хвилин, після чого дістаємо і змащуємо краю збитим жовтком. Відправляємо в духовку ще на 2-3 хвилини.
Готові вироби подаємо на стіл відразу ж - поки не охололи!