Листкове бездріжджове тісто з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Листкове бездріжджове тісто з вишнею - це класичне поєднання продуктів. Якщо додати ще кілька інгредієнтів, то можна приготувати смачний пиріг або слойки. Наприклад, приготуйте штрудель.
Чи знаєте ви, як приготувати листкове бездріжджове тісто з вишнею? Це можна зробити різними способами, і один з них - це спекти штрудель. Варіантів багато, ви можете використовувати крім вишні та інші ягоди. Якщо хочете, щоб пиріг був смачнішим, додайте в начинку трохи сиру.
- Тісто листкове бездріжджове - 250 грам
- Печиво - 4-5 штук
- Вишня - 200 грам (свіжа або заморожена)
- Пудинг ванільний - 100 грам
Візьміть заморожене бездріжджове листкове тісто і викладіть його на робочу поверхню, щоб воно розморозити при кімнатній температурі. Якщо використовуєте заморожену вишню, її теж необхідно розморозити. Злегка розкачайте тісто, щоб вийшов прямокутник. Умовно розділити тісто на дві частини. На одній з них зробіть ножем невеликі надрізи довжиною в пару сантиметрів.
На ту частину, де надрізів немає, викладіть щільно один до одного печиво. Ви можете вибрати будь-який. Добре підійде велике солодке пісочне печиво.
Приготуйте пудинг так, як це зазначено на упаковці. Якщо у вас немає такого пудингу, то його можна замінити заварним кремом. Викладіть масу на печиво так, щоб вона здебільшого його покрила.
Дістаньте з вишень кісточки. Викладіть ягоди поверх пудингу або заварного крему.
Поверніть тісто немов конверт. Гарненько защипніть краю, щоб при випіканні пиріг не розійшовся. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї штрудель і випікайте протягом сорока хвилин.