Листкове бездріжджове тісто з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є листкове тісто і сагайдак капусти, спробуйте приготувати смачну домашню випічку! Також можна додати гриби і цибулю, що додасть насиченості страви. Дуже смачно, пальчики оближеш!
Розповім, як приготувати листкове бездріжджове тісто з капустою в домашніх умовах. Конфігурація і форма вашої випічки можуть бути абсолютно різними, тут все залежить від особистих переваг. Я приготував великий пиріг, а можна спекти невеликі слоечки, або ще щось. Хай щастить!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Капуста - 400 грам
- Печериці - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо.
Печериці промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.
Капусту промийте і наріжте.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю, через кілька хвилин додаємо гриби. Смажимо ще 4-5 хвилин, помішуючи. Додаємо капусту, і готуємо ще 5 хвилин. Сіль і перець за смаком. Перекладіть начинку на тарілку.
Тонко розкачайте пласт листкового тіста. Викладіть його на деко, застелений папером для випічки. Розкладіть на тісто начинку.
Другий пласт тесту також тонко розгортаємо. Робимо в ньому надрізи ножем для виходу пари. Накриваємо другим пластом начинку, краю надійно защіпніте.
Змастіть пиріг збитим яйцем і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці, приблизно 30 хвилин.
Смачного!