Листкове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх улюблених видів тесту. Є безліч рецептів того, як готувати листкове печиво. Пропоную вам свій варіант листкового печива. Печиво виходить смачним, хрустким і ніжним.
Такі печива виходять дуже смачними з грушевим, яблучним, вишневим, журавлинним варенням. Тісто легко просочується, але печиво залишається хрустким і одночасно ніжним. Коли печиво охолоне, присипте його цукровою пудрою - і можете подавати до столу.
- Листкове тісто - 2 штуки(2 список)
- Варення - 2/3 склянки (будь-який)
- Молоко - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
1
Розігрійте духовку до 200 градусів, застелите пергаментним папером.
2
У ємності змішайте варення і молоко. Це буде служити нашій начинкою.
3
Разморозьте тісто і наріжте його на квадратики однакового розміру. У центр квадрата чайною ложкою викладіть начинку і складіть квадрат по діагоналі навпіл.
4
Викладіть печива на деко і змастіть збитим яйцем.
5
Випікайте печива 10-15 хвилин до золотистого кольору.