Листкове печиво з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Довго шукала незвичайний рецепт домашнього печива з листкового тіста з сиром. І знайшла! Вишукане на вигляд, але надзвичайно просте і швидке в приготуванні. Приступимо?
Листкове тісто відмінно поєднується з сиром та родзинками. Але якщо вам набридло, це одноманітне поєднання смаків, ви можете спробувати додати в начинку яблука, чорнослив або курагу. Втім, будь-які сухофрукти, які вам подобаються. Для свіжості можна додати в сир ваніль і лимонну цедру. Подавайте такий десерт з чаєм або фруктовим соком.
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Сир - 200 грам
- Ізюм - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука(+ 1 жовток )
- Ваніль - 1 штука
1
Духовку розігрійте до 180 градусів.
2
Сир змішайте з цукром, яйцем і родзинками до однорідної маси. Слідкуйте, щоб не було грудочок. Якщо потрібно, пропустіть сир через м'ясорубку перед приготуванням.
3
Листкове тісто розморозити і розгорніть на дошці, злегка присипаної борошном. Трохи розкачайте тісто і рівномірно розподіліть по ньому сирну масу.
4
Скрутіть тісто в рулет і гострим ножем наріжте на смужки шириною в 2 см. Викладіть печиво-колечка на деко, застелений пергаментним папером.
5
Збийте яйце з молоком і змастіть цією сумішшю печиво. Випікайте равлики приблизно 25-30 хвилин. Потім повністю остудіть і подавайте до столу.
6
Приємного чаювання!