Листкове печиво на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете порадувати домочадців смачною випічкою, то приготуйте листкове печиво на пиві. Рецепт неймовірно простий, швидкий і знадобляться для цього найдоступніші інгредієнти.
Сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати листкове печиво на пиві. Випічка виходить відмінна і прекрасно підійде як для сніданку, ситного перекусу, так і чаювання в будь-який час дня. Ніхто в родині не залишиться байдужим і все неодмінно скажуть спасибі за таке смачне частування, особливо діти. Приступимо!
- Пиво - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 3-5 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Покладіть вершкове масло кімнатної температури в миску, додайте борошно.
Розітріть в крихту.
Додайте щіпку солі і пиво.
Замісити тісто.
Загорніть тісто в харчову плівку, відправте в холодильник на 1 час.
Розкачайте тісто.
Посипте цукром.
Складіть тісто навпіл. Злегка розкачайте.
Виріжте тісто формочками.
Або розріжте довільної форми.
Кожен шматочок умочіть в цукор і викладіть на деко застелений пекарської папером.
Випікайте печиво в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 20 хвилин.
Дуже смачне листкове печиво готове. Приємного чаювання!