Лісіцкі в gorshochkah
(покроковий рецепт з фото)
Запечені лисички в горщиках зберігають свій смак і соковитість, а також діляться ними з інгредієнтами-сусідами. Пропоную рецепт приготування лисичок в горщиках з грудинкою, картоплею і овочами.
Лисички обожнюю в будь-якому вигляді! А в горщиках вони знаходять особливий смак. Втім, і соус завдяки їм - чудовий. Краще, звичайно, використовувати свіжі гриби. Але, в "екстрених випадках" підійдуть і заморожені.
Як приготувати лисички в горщиках?
1. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками. Обсмажте до золотистого кольору.
2. Лісіцкі чистий, промийте, поріжте великі гриби. Промиті і нарізані лисички відправляйте в сковороду до цибулі. Обсмажуйте протягом 8-10 хвилин.
3. Kartoshku чистий, помийте і наріжте середніми кубиками.
4. Грудинку також наріжте шматочками.
5. Сир натріть на тертці.
6. Горщики змастіть маслом. На дно викладіть частина картоплі, посипте сіллю і перцем. На картофель уложите грудинку, потім знову картоплю, шар цибулі з лисичками і знову картоплю. Кожен шар картоплі перчимо і солимо. При бажанні, можна використовувати улюблену приправу.
7. Викладені овочі, м'ясо та гриби залийте вершками. Зверху рясно присмачити тертим сиром.
8. Gorshochki з lisichkami, картоплею і м'ясом випікайте в духовці, нагрітої до 180 градусів протягом 40 хвилин.
Лисички в горщиках готові!
Смачного!
- Лісіцкі - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибулини - 2 грами
- Грудинка - 250 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир твердий - 100 грам
- Рослинна олія - 7-8 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Як приготувати лисички в горщиках?
1. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками. Обсмажте до золотистого кольору.
2. Лісіцкі чистий, промийте, поріжте великі гриби. Промиті і нарізані лисички відправляйте в сковороду до цибулі. Обсмажуйте протягом 8-10 хвилин.
3. Kartoshku чистий, помийте і наріжте середніми кубиками.
4. Грудинку також наріжте шматочками.
5. Сир натріть на тертці.
6. Горщики змастіть маслом. На дно викладіть частина картоплі, посипте сіллю і перцем. На картофель уложите грудинку, потім знову картоплю, шар цибулі з лисичками і знову картоплю. Кожен шар картоплі перчимо і солимо. При бажанні, можна використовувати улюблену приправу.
7. Викладені овочі, м'ясо та гриби залийте вершками. Зверху рясно присмачити тертим сиром.
8. Gorshochki з lisichkami, картоплею і м'ясом випікайте в духовці, нагрітої до 180 градусів протягом 40 хвилин.
Лисички в горщиках готові!
Смачного!