Рецепт Лісіцкі в gorshochkah фото

Лісіцкі в gorshochkah
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечені лисички в горщиках зберігають свій смак і соковитість, а також діляться ними з інгредієнтами-сусідами. Пропоную рецепт приготування лисичок в горщиках з грудинкою, картоплею і овочами.

Опис приготування:

Лисички обожнюю в будь-якому вигляді! А в горщиках вони знаходять особливий смак. Втім, і соус завдяки їм - чудовий. Краще, звичайно, використовувати свіжі гриби. Але, в"екстрених випадках" підійдуть і заморожені.

Як приготувати лисички в горщиках?

1. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками. Обсмажте до золотистого кольору.

2. Лісіцкі чистий, промийте, поріжте великі гриби. Промиті і нарізані лисички відправляйте в сковороду до цибулі. Обсмажуйте протягом 8-10 хвилин.

3. Kartoshku чистий, помийте і наріжте середніми кубиками.

4. Грудинку також наріжте шматочками.

5. Сир натріть на тертці.

6. Горщики змастіть маслом. На дно викладіть частина картоплі, посипте сіллю і перцем. На картофель уложите грудинку, потім знову картоплю, шар цибулі з лисичками і знову картоплю. Кожен шар картоплі перчимо і солимо. При бажанні, можна використовувати улюблену приправу.

7. Викладені овочі, м'ясо та гриби залийте вершками. Зверху рясно присмачити тертим сиром.

8. Gorshochki з lisichkami, картоплею і м'ясом випікайте в духовці, нагрітої до 180 градусів протягом 40 хвилин.

Лисички в горщиках готові!

Смачного!

  • Лісіцкі - 500 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Цибулини - 2 грами
  • Грудинка - 250 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сир твердий - 100 грам
  • Рослинна олія - 7-8 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Лисички обожнюю в будь-якому вигляді! А в горщиках вони знаходять особливий смак. Втім, і соус завдяки їм - чудовий. Краще, звичайно, використовувати свіжі гриби. Але, в"екстрених випадках" підійдуть і заморожені.

Як приготувати лисички в горщиках?

1. Очистіть цибулю, поріжте невеликими кубиками. Обсмажте до золотистого кольору.

2. Лісіцкі чистий, промийте, поріжте великі гриби. Промиті і нарізані лисички відправляйте в сковороду до цибулі. Обсмажуйте протягом 8-10 хвилин.

3. Kartoshku чистий, помийте і наріжте середніми кубиками.

4. Грудинку також наріжте шматочками.

5. Сир натріть на тертці.

6. Горщики змастіть маслом. На дно викладіть частина картоплі, посипте сіллю і перцем. На картофель уложите грудинку, потім знову картоплю, шар цибулі з лисичками і знову картоплю. Кожен шар картоплі перчимо і солимо. При бажанні, можна використовувати улюблену приправу.

7. Викладені овочі, м'ясо та гриби залийте вершками. Зверху рясно присмачити тертим сиром.

8. Gorshochki з lisichkami, картоплею і м'ясом випікайте в духовці, нагрітої до 180 градусів протягом 40 хвилин.

Лисички в горщиках готові!

Смачного!

Схожі рецепти