Рецепт Лінзи рису фото

Лінзи рису
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Горіхи , Мал
Пісні страви
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Все ближче Різдво і все більше господинь почали шукати рецепти приготування незвичайного і смачного сочива. Зверніть увагу на цей класичний рецепт і ваші гості залишаться задоволені!

Опис приготування:

Сочиво можна готувати з пшениці, рису, вівса і навіть булгура. Кожна крупа по-своєму смачна, але рис готується найшвидше. Відвари його, змішуємо з родзинками, маком, горіхами і медом (за смаком). Перед подачею прикрасьте фруктами або цукатами.

  • Мал - 1 Склянка
  • Ізюм - 100 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Мак - 0, 5 склянки
  • Мед - За смаком
лінзи рису - фото крок 1
1. Насамперед замочіть мак в теплій воді. Відставте його хвилин на 20, поки буде варитися рис.
лінзи рису - фото крок 2
2. Всипаємо в киплячу підсолену злегка воду рис, перемішуємо і варимо його до готовності.
лінзи рису - фото крок 3
3. Коли рис буде готовий, відкиньте його на друшляк і дайте усієї зайвої рідини повністю піти.
лінзи рису - фото крок 4
4. Готуємо також цукати, родзинки і горіхи. Горіхи я зазвичай обсмажую і трохи подрібнюю (ножем), родзинки замочую хвилин на 15 в холодній воді.
лінзи рису - фото крок 5
5. Розтираємо в блендері мак, після чого додаємо до нього горіхи і родзинки. Тепер змішуємо отриману масу з рисом.
лінзи рису - фото крок 6
6. Зверху прикрашаємо цукатами і горіхами і подаємо до столу. Хороших Вам Різдвяних свят!

Схожі рецепти