Лимонно-медові курячі грудки
(покроковий рецепт з фото)
Курка так часто з'являється на нашому столі, що хочеться шукати нові смаки. Поєднання лимона і меду відмінно підкреслюють і доповнюють смак ніжної птиці. Спробуйте!
Ця страва вас відмінно виручить, коли немає часу на приготування. Вийде соковито і вишукано! А все завдяки кисло-солодкого соусу. Подавайте курку з улюбленим гарніром і свіжими овочами. Також, в охолодженому вигляді вона хороша на бутербродах.
- Куряче філе - 2-3 штук
- Мед - 1 Ст. Ложок
- Лимон - 1 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Куряче м'ясо обсмажте на сильному вогні до легкої рум'яності.
Окремо з'єднайте лимонний сік, цедру лимона, оливкова олія, сіль і спеції. Перемішайте.
Залийте курку лимонно-медової сумішшю, зменшіть вогонь і тушкуйте 20-30 хвилин. Курку періодично перевертайте, щоб вона рівномірно просочилася соусом.
Смачного!